mandag den 20. juni 2011

Heavy pregies, jordemodervoodoo og babyhormoner

Det er D-day plus én. Og jeg har stadig ikke født. Nu ser jeg sådan her ud (ifølge Mandens eksamenstegning, udført af dygtige, velsoignerede og rare www.sideprojects.dk):

Jeg gør, hvad jeg kan. Fx har jeg ladet Sønnes granfætter danse babydans på min enorme mave i håb om, at der lissom ville smitte nogle bebsehormoner af. Det virkede ikke. Og fætteren ville hellere køre traktor med Sønne som relativt begejstret tilskuer. "Baby kører på baghjul, traktor," sagde han, mens rattet blev mere og mere tilsavlet:


Nu fødte jeg jo på terminen sidst. Og hele verden har sagt til os denne her gang, at det nok ville blive før. Jeg troede på hele verden, iggå. Og følte mig meget, meget snydt i går, da terminen kom og gik uden megen babyaction. Så da Mandens jordemodertante kom forbi til aftenkaffe plagede og plagede jeg for at få noget jordemodervoodoo. Eller bare et par tips og tricks til fødsels-kickstartning. Som "du skal bare spise karry og ud og løbe på trapperne, SÅ går det igang." Men jordemodertanten sagde bare "du kan jo prøve at springe trampolin. Men det eneste resultat er nok, at du tisser i bukserne. HAHAHAHA."

Well. Jeg springer ingen steder. Men sætter min lid til tiltagende hardcore plukkeveer-go-veer, der får mig til at stønne og pruste på sjove, vældigt offentlige steder rundt omkring i Århus. Og nu prøver jeg at drive hende ud med cola og lakridser...

5 kommentarer:

 1. Tror nok, man lige kan overspringe den der trampolin- der er jo kun én selv til at knibe den bækkenbund sammen igen! Men hey, mit mantra tredje gang var, at for hver dag der gik over tid, havde jeg stadig den udelte fornøjelse og lykkelighed at få sit spritnye babybarn op på maven for første gang ever til gode... Lidt urtet. Men i virkeligheden virkede det relativt ok. Mærkeligt nok. God vind med venten og føden.

  SvarSlet
 2. Tak. Urter er lige mig. Og det er jo ikke fordi, jeg ikke kan lide at være gravid, egentlig. Af alle de tusind ting, jeg havde forestillet mig, var det der med at gå over tiden bare ikke én af dem...

  SvarSlet
 3. Ha, det kender jeg godt. Og alligevel var det mig alle tre gange, selvom det naturligvis aldrig ville ske for mig. Muligvis er jeg bare lidt sen til at fatte et hint...

  SvarSlet
 4. Ifølge politiken er der faktisk noget der virker: brystmassage! Så det er bare om at komme i gang med at gnubbe løs :-)

  Overlæge Peter Helm udtaler:
  »Jeg vil uden betænkelighed råde gravide og deres mænd til også denne form for stimulation. Det bør kun kunne skabe glæde i hjemmet«

  http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/velvaere/ECE1312045/gravide-fremskynder-foedsel-med-brystmassage/

  Men altså, Betteliv tager den tid Betteliv skal tage. Mon ikke hun kommer ud når hun er klar? Jeg hepper i hv f på jer begge to.

  KH OM

  SvarSlet
 5. Hindbærsnitter og Faxe Kondi, siger jeg bare. Works like a charm. Og det er endda videnskabeligt bevist med et empirisk grundlag på én fødsel, så bare kom i gang ;-)

  SvarSlet