lørdag den 18. juni 2011

Tak. Men der er ingen grund til tillykker

De første tillykke-sms'er ER begyndt at bippe ind på min telefon. Tilsyneladende er vi dér nu, hvor jeg hele tiden skal råbe JEG HAR IKKE FØDT. For ellers tror alle, at et styks BetteLiv for længst er ankommet. Det er hun ikke.

JEG HAR IKKE FØDT.

Til gengæld har jeg sovet masser af middagslure, kigget på Manden og Sønne der legede i regnen med den yngste af De Smukke Naboer (mens jeg selv sad i tørvejr og spiste kage og ignorerede et par hardcore plukkeveer). Og set Hammerslag. Totalt action packed lørdag.

Terminen er i morgen. Jeg skal nok sige til, når der sker noget, iggå. Hold your tillykker.

6 kommentarer:

 1. Flødeboller og citronvand til den af os som føder først?

  SvarSlet
 2. Done! Og klap på håret og noget med koffein til taberen.

  SvarSlet
 3. Uh, jeg ønsker dig held og lykke med den der fødsel! Jeg er på én gang drønmisundelig og ufattelig glad for, det ikke er mig!!! Ja, jeg har i øvrigt ingen mirakelkure – jeg skulle have stikpiller og ve-drop begge gange for at få de børn ud! Håber, det går lidt nemmere for dig. Knæk & bræk!

  SvarSlet
 4. Årh det er fandeme så irriterende til sidst - hvor folk holder vejret af spænding, når man ringer for atfå opskrift på koldskål... Og når man så har fået den spørger de alligevel;"har du født??"
  "øh ja, mor, glemte bare lige at nævne det, men fødte i morges!"

  Jeg er gået to lange uger over tid med tre af mine, og ved hvad jeg taler om(-;

  SvarSlet
 5. Det er nok et af (de eneste?) tidspunkter man tænker, at man burde have gjort som de kongelige og meldt en fiktiv dato ud :) Held og lykke med det hele. Damn, det er spændende.

  SvarSlet
 6. CC: JA!

  Louise og supermom: Det der må I slet ikke fortælle... jeg fødte jo på terminen sidst, så jeg troede lissom, der var garanti for at gøre det igen. Eller i hvert fald for ikke at blive sat igang. Prust.

  SvarSlet