mandag den 27. juni 2011

En slags fødselsdag. Og noget om tårer og piloter og lortebleer


Bedst som vi gik og troede, at den glade dame på billedet var sårn en tre-fire dage gammel, nævnte min mor, at hun faktisk er en uge nu. En uge! En uge!?! Altså den første uge af Sønnes liv varede cirka et år. Den første uge af Livs liv har varet... et minut. Hvis det her er et varsel om hastigheden af de næste år - og det er det jo nok - skal vi saftsusemig spænde sikkerhedsbæltet. Nå. Tiden flyver, når man har det sjovt. Og når man laver en masse. Den sidste uge har damen fx:
 • fået adskillige voksne mænd til at græde
 • fået mange slimede kys og forbløffende blide klap af sin storebror
 • fået tøj nok til det næste år. Cirka
 • sovet så meget, at selv en garvet rutti-mutti godt kan blive helt nervøs...
 • lært at sige som en høne, en delfin og en hel række andre funky dyr, jeg ikke lige kan sætte art på
 • skidt en godt 40-50 gange
 • været på legepladsen to gange
 • været til Kaospilot-translokation. Lige lovlig friskt med en tre-en-halv-dage gammel bebs, sådan nogle piloters støjniveau taget i betragtning. Moren blev i hvert fald træt og svedig. Men tilgav alle alt, da bebsens meget pæne far - iført jakkesæt - tøffede rundt og kyssede hende bagest i en larmende, halvmørk sal i Musikhuset. I fornemmer det godt trods manglende iPhone-kvali og rørt rysten på hånden, ikke:

5 kommentarer:

 1. Du kan næsten ikke skrive et indlæg uden at jeg smider kommentarer i tiden, men hun er altså ikke til at stå for. Og det med tiden. Det er rigtigt. Man blinker med øjnene og så er der gået en uge eller to (på nær de perioder, hvor de ikke gider sove, der går tiden på mærkelig vis utroooooligt langtsomt. Især om natten). Og tillykke med manden. De der kaospiloter er noget for sig :)

  SvarSlet
 2. Jamen bliv ved med at kommentere! Jeg elsker det. Og fuck det går hurtigt, ja. Jeg bliver helt forhåndsnostalgisk.

  SvarSlet
 3. Oh Jesus, hvor er hun nuttet mand!!! Man får helt lyst til at sutte på de kinder, der:-)

  SvarSlet
 4. Det var da utrolig så nuttet en unge! Og flot navn.

  SvarSlet
 5. fra den yngste af de smukke ex-naboer: "DER ER LILLESØTTER!!!! hun sooooover - nåååhhhhh, lille baby, godt nok sød..."

  SvarSlet