tirsdag den 1. maj 2012

Har du givet blomster til din pædagog i dag?

Jeg vuggestuesukker hid og did og alle vegne. Her og på Facebook, for eksempel. Og inde på Facebook siger min ven, Skolelærer-Sille, kloge ting. Hermed viderebringer jeg hendes opfordring om at give lidt flere blomster til de dygtige pædagoger og skolelærere. Fordi de er dygtige. Og fordi chancen for, at de bliver ved med at være det, bliver større pr. buket. Sille siger:

Desværre står der ikke så meget (i medierne) om det faktum, at pressede og stressede mennesker ikke kan yde omsorg for andre. Hvis man nu viste pædagoger lidt anerkendelse og omsorg så kunne det være de gav det videre. Sådan plejer det jo at fungere. Og ja, du gør klogt i at holde Liv hjemme til skolealderen også er overstået.

Ej, jeg er faktisk mest frustreret over at debatten i medierne er så unuanceret - konklusionen er altid at nogen (læs: pædagoger, lærere, hjemmehjælpere..) må være onde, dumme eller ihvertfald bør tage sig sammen. Det er vel de færreste der uddanner sig til et job med børn, for så at kunne afvise og overse dem i det endelige arbejde. Jeg går trist hjem hver gang jeg har måtte afvise et barn, fordi jeg kun har to hænder og et hovede. Tilgengæld fik jeg blomster af nogle forældre og har levet højt på det i flere uger. Man kommer langt med anerkendelse. 

6 kommentarer:

 1. Jeg er meget enig med dig. Har linket til din blog i dag fra min egen.

  SvarSlet
 2. God ide! Jeg bager sgu en kage til goggerne i min drengs børnehave.

  SvarSlet
 3. Hørt! Anerkendelse må der til, af og til af den helt bogstaveligste slags!

  SvarSlet
 4. Det ender som en hel bevægelse... og før vi ser os om, er alle pædagoger blevet fem kilo tykkere af al den kage og aner ikke, hvad der har ramt dem.

  SvarSlet
 5. syns hellere I skulle stemme på nogen som vil give dem mere i løn

  SvarSlet