torsdag den 10. maj 2012

Blød hud. Blød verden.


Sønne trives i børnehaven. Det siger de voksne i hvert fald. Og selvom noia-mutti godt kan tro mere på frygt end på uddannede pædagoger, ja, så er det alligevel svært at bevare pessimismen, når han og Tårnhøje Rosa har glædet sig dagen lang til at legedate.

Så snart hun var gået (det vil sige halet modvilligt ud af døren), spurgte Sønne efter hende igen. Og spurgte, hvornår hun tog bukserne af, for han ville se hende uden tøj, faktisk! Jeg vælger at tage det som et godt tegn. Mest fordi jeg virkeligt ikke orker andet.

Og lige om lidt kommer Manden med burgere.

2 kommentarer:

  1. Og ved du hvad? På alle billeder og beskrivelser af dine børn ser de ud til at have et OK forhold til hinanden. Det skal du virkeligt glæde dig over. For sådan behøver det (taler af daglig bitter erfaring!) absolut ikke være. Det er da godt for både Sønne og Livse!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jamen det har de. Selvom jeg selvfølgelig ikke tager ret mange billeder alle de gange, de gokker hinanden i hovedet med legoklodser og det, der er værre - fordi jeg har travlt med at redde både den ene og den anden. Men altså ja, i det store hele er Liv Sønnes absolut største fan, og Sønne har en nogenlunde portion omsorg for sin søster. Og jeg er taknemmelig for det!

      Slet