fredag den 18. maj 2012

Det tætteste jeg kommer på en filmkarriere. I helvede.

Kender I den der følelse af, at hele verden er en meget eksperimentel postmoderne film, hvor alle konturer er flydende, og alt lissom gynger, så man får kvalme af at kigge ud af øjnene? Og kender I følelsen af, at nogen lissom har skruet op for tyngdekraften i den biograf, hvor man sidder og ser den eksperimentelle film, så det er tungt tungt tungt at bevæge sig bare en lille bitte smule?

Og kender I det, at man bare ikke kan flygte fra tyngdekraftsbiografen fra helvede, fordi man a) selv er sløj og b) har skødet fuldt af ét skoldkopperamt og ét snottet, øjenbetændt barn, der begge råber MOAH så godt de kan, og som man helt klart burde proppe noget mad og noget væske i?

Nå. Men hvis I ikke kender det, men gerne vil give it a go, fordi I er de eventyrlystne typer, kan I jo lade være med at sove tre nætter. Så bliver alt så herligt udflydende. Og I kan tage jeres børn med til en konfirmation, hvor andre uden varsel har hevet deres skoldkoppede unger med og så gnubbe alle ungerne op ad hinanden. Og selv pådrage jer noget festlig småsygdom, så det bliver herligt udfordrende at servicere syge barn et og syge barn to døgnet langt og selvfølgelig garnere med øjenbetændelse til hele banden. Gult pynter altid.

(Og når det så viser sig, at den helvedesbiograf slet ikke er et sjovt sted at være alligevel, kan I ringe efter mine forældre. Så kommer de trillende og læser historier og bager pølsehorn. Og det kan godt være, at I ikke kan sove, for hvordan kan man det, når man er on call hele tiden, men I det mindste kan I chille og skrive et meget optimistisk blogindlæg. Win!)

Sønne hin Søvnløse gået kold på køkkengulv under aftensmad. Så ved man, den er helt gal.

8 kommentarer:

 1. Du burde ringe efter dem, der tog skoldkopperne med ud i offentligheden, så de selv kunne få lov at tage konsekvensen af deres dumhed. Fy skamme sig, skulle de!

  SvarSlet
 2. Tak fordi du siger det, jeg ikke må sige, fordi det er min svigerfamilie... Jæs. Og det allerbedste er, at BetteLiv ikke blev smittet til den konfirmation, så jeg vil vædde en hel kasse specialøl på, at hun er ifærd med at blive smittet af Sønne as we speak. Ergo: Vi skal gennem møllem igen om et par uger. Fedt.

  SvarSlet
 3. Åh lille stakkel dog, så må han godt nok have været sløj det lille pus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ohyes. Og der er masser af funky febervildelser om natten a la "se mor, Livse sidder i det træ! Nej! Pas på lastbilen!"

   Slet
 4. Jeg kender det! Altså hvis man bytter skoldkopper ud med almindelig feber-influenza og barn-to's øjenbetændelse ud med invalideret-på-grund-af-hold-i-nakken-mand. Og det hele kom også lige efter vi havde været til konfirmation i Jylland! Jeg tager altså kun til konfirmationer på Sjælland fra nu af...

  Masser af god bedring og medlidenhed herfra, det er bare en hård nyser med bunkesygdom

  SvarSlet
  Svar
  1. Ræsonnement! Ikke flere jydske konfirmationer foreløbigt (evt før børnene selv skal konfirmeres)

   Slet
 5. Hvis Liv får skoldkopper, må jeg så godt komme og gnubbe mine unger lidt opad hende? Min unger er tiltrækker baciller som løfter om vin tiltrækker mig, men skoldkopper, det kan de ikke finde ud af at få. Hvergang jeg ser en prik på dem håber jeg ligesom at det er NU, så vi kan få det ud af verden, men de er ligesom teflon, når det kommer til den type af virus. Så'e... du siger lige til ik? Og god bedring til jer alle, det værste i verden er at være syg, når ens unger også er syge. Det burde ikke være muligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine skoldkopper er dine skoldkopper. Just say when... Sønne har også nogle lækre, smitsomme nogle af slagsen.

   Slet