fredag den 12. oktober 2012

Weekendens bedste tilbud

BetteLiv er syg og slap. Hun ligger ved siden af den bunke arbejde, jeg IKKE fik lavet i dag, og småsnorker på en meget karakteristisk hvis-du-begynder-at-arbejde-så-vågner-jeg-STRAKS-måde.

Lørdag og søndag er arbejdsweekend i bofællesskabet, hvor jeg skal imponere de halv-nye samboer med mine praktiske og fællesskabsorienterede skills udi hegn-reperation, vaskemaskine-tilslutning og hane-slagtning. Eller i hvert fald mine evner til at bage kage og luge ukrudt.

Men ingen af delene kan rigtigt lade sig gøre med en rødkindet og feberhed klynketumling over skulderen.

Nu tror I måske, at det er rent og pointeløst brok, det her. Aber nein. Pointen er:

Vi har en hær af hegn, der skal repareres, vaskemaskiner der skal tilsluttes, haner der skal slagtes, ukrudt der skal luges og kager der skal bages. Åhja, og bofæller der skal imponeres.

Jeg kan ikke gøre det. Men I kan!

Kom nu! Det bliver skægt. Folk er søde. Og ovnen er stor og kan rumme mindst fire bradepandekager på én gang, og hvis I kommer og luger, bliver I helt sikkert inviteret med til at spise de der haner... Og I får en krammer af Livse, der trods sin sygdom er et meget nuttet barn.

Jah!

7 kommentarer:

 1. Ville skisme gerne men er i Prag til Pavels bryllup... Det er meganostalgisk at sidde og råbe pjet pif og komme til at bestille andelever fordi man ikke forstår menukortet osv osv. Vækker virkeligt mange minder fra vores tur tilbage i 2004. For f****** 8 år siden!!? Nå men jeg sender masser af luge-vibes. Kan du ikke lave nogle kopper Nespressos til dem som kompensation?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhnostalgi. Jeg har også set fine billeder på Facebook. Jaloux er hvad jeg er.

   Slet
 2. Ja Livse ER meget nuttet...

  SvarSlet
 3. Jeg bor i lejlighed, så jeg kan ikke luge og den slags. Til gengæld tror jeg, at jeg lige har spottet jer alle fire UDENFOR Beder?! Hvis du - på en børnevenlig restaurant - i dag så en ammende dame, der stirrede på børnene og moren og børnene og faren og så børnene igen for ligesom at regne ud, hvorfor de virkede bekendte, ja, så var det bare mig. Og hvis det var jer, så I bare så søde ud, og Sønne og Livse virkede bare så rolige og artige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver helt nysgerrig på at se den familie, der virker som en (sød og rolig) inkarnation af carportognoia! For jeg har desværre ikke været på nogen børnevenlig restaurant. Kun på et efterårsferiedødt kontor. Måske Manden har været der med en hemmelig dame?! Hm, det er nok cirka det sidste, jeg ville mistænke ham for...

   Mine børn er i øvrigt ikke så rolige i virkeligheden, som de er på bloggens (still)billeder...

   Slet
 4. Ej, det er virkelig, virkelig mærkeligt, for ikke alene lignede børnene jeres på en prik, de talte også århusiansk! Simpelthen så sært. Men så kan du da varme dig ved tanken om, at der render en familie rundt, der ligner jer (eller børnene - ved jo ikke, hvordan I ser ud) på en prik og opfører sig vældigt eksemplarisk :-D.

  SvarSlet