mandag den 8. oktober 2012

Find selv på en titel. Fx "totalt almindelig weekend på motorvejen"

Jeg ved, I har været ved at dø af spænding: Nåede vi til København? Skrællede Lupo sig selv som et løg på Storebæltsbroen? Virkede bremserne?

We made it.

Endda uden (synlige eller oplagte) traumer hos nogen af de meget bil-uvante børn. Livse kiggede ud af baggruden og lavede sit bil-tegn og sine spytspruttende motorlyde nonstop i timevis. Sønne kiggede ud af forruden og råbte bilmærkerne og truede kun ind i mellem med at stige ud af Lupoen.

Og jeg krøllede mig sammen ved siden af Livs autostol og tænkte, at universet så alligevel havde planer med at udstyre mig med så korte ben. Voksne mennesker med mere normale proportioner ville altså næppe have klaret tre en halv time bag i en Lupo.

Da vi endelig kom til storbyen, skyndte vi os at køre ud i nærmeste skov. Hej, jeg bor i provinsen, har en bil, og kommer formentlig ikke forbi en Rigtig By igen, før mine børn er flyttet hjemmefra. Det er OK.

6 kommentarer:

 1. Det er simpelthen det smarteste, jeg har læst længe; at Vorherre har udstyret dig med ben, der lige passer bag i Lupo'en. Smart, virkelig smart :-)

  SvarSlet
 2. Lyder virkelig rart. Både det med byen, skoven og særligt det med at Lupoen holdt sig i skindet og undlod at skrælle sig som et løg...

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså by var der jo så ikke ret meget af... men gode mennesker FRA byen fulgte efter os ud i skoven, og dét var rart.

   Slet
 3. Er virkelig også glad for at høre at Lupoen holdt sig i skrællen - so to speak. Hvad er status egentlig på at du kommer bag rettet?

  SvarSlet
 4. Vil nu vove at påstå at BØ også er en del af byen. Du må prioritere Strøgtur næste gang du kommer.

  SvarSlet