torsdag den 11. oktober 2012

Torsdags-temperaments-quiz

Så hvordan reagerede jeg, da Sønne stillede sig op foran hønsehuset og skreg af sine lungers fulde, fulde kraft i 30 øresønderrivende minutter i morges - efter BetteLiv egentlig var blevet spændt fast i cykelanhængeren og klar til at følge sin storebror i børnehave?

1: Som Erik Sigsgaard ville have gjort. Med uendelig rummelighed og tålmodighed, med fuld forståelse for Sønnes børnehave-vægring og eventuelt med en spontan fridag on the top.

2: Som Manden ville have gjort. Med uendelig rummelighed og tålmodighed tilsat et aflednings-twist a la "ved du egentlig, hvorfor topstykket i en Nissan Sonny tit revner? Skal jeg fortælle dig det? Så kom her, min dejlige dreng... Så kan vi også lige køre en tur på havetraktoren!"

3: Som en utålmodig, grundtræt og rimeligt træls mor ville have gjort. Med uendelig u-rummelighed og tomme trusler a la "NU kommer du her... ellers... det er SIDSTE gang... ellers... NU er det sidste gang..."

Svært at gætte? OK. I får et hint; et uddrag af en af eftermiddagens mange dybe samtaler:

Sønne: Livse elsker MOR. Jeg elsker FAR.

Mig: Jeg elsker også dig. Og Liv. Og far.

Sønne: (...)

Mig: Man kan godt elske flere mennesker på én gang.

Sønne: Jeg elsker far.

Godt jeg ikke er det barns eneste forælder. Og gid Erik Sigsgaard snart ville flytte ind i bofællesskabet. Det ville være sundt for os alle sammen.

8 kommentarer:

 1. I stedet for at melde dig og Sønne på et eller andet lokalt gymnastikhold, så skal du bare få en aftale med en lokal mekaniker om at I kan få enetimer sammen en gang i ugen. Og når du kommer i gang med at tage kørekort, så bliver du "the man" hjemme hos jer.

  Hvis det ikke virker, så kan du sikkert bestikke ham med masser af slik. Den virker hver gang. Det kan selv Erik Sigsgaard ikke stikke. Kærlig kan sagtens købes, når det handler om mindre børn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker den sidste sætning: Kærlighed kan sagtens købes, når det handler om mindre børn.

   Jeg har lyst til at skrive det med tusch på væggen. Eller få det tatoveret.

   Slet
  2. Så synes jeg du skal få den tatoveret. Måske i gotiske bogstaver. Det er jeg meget fascineret af. Mødte i øvrigt et lille tegntalende barn den anden dag. Desværre ikke Livse, men jeg var meget imponeret :)

   Slet
  3. Det skal i givet fald være rundt om min lidt buttede mor-overarm. Jeg kan se det for mig.

   Slet
 2. Måske er han sur, fordi han godt ved, Nissan Sunny er med u?:-)
  HagemannHagemann

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhja, han er lige typen, der bliver gal over mis-spellings...

   I øvrigt var VORES Sonny med O. Fordi den var opkaldt efter slingrekøjen Sonny, som jeg sov i på en vis båd. Og slingrekøjen var opkaldt efter en rigtig Sonny, som sov i den før mig. Og som var så stor, at han fyldte den ud, og dermed faktisk - og i modsætning til mig - ikke slingrede spor i bølgegang.

   Det giver mening. I mit hoved. Hrm.

   Slet
 3. Min sekretær spørger hvorfor jeg sidder og griner himmelhøjt ved min PC. Hvad skal jeg svare...?

  SvarSlet
 4. cliquez pour en savoir plus portefeuilles de répliques visitez leur site Web www.dolabuy.su trouver plus d'informations https://www.dolabuy.su

  SvarSlet