onsdag den 27. april 2011

Hverdag uden ret meget hverdag men med TÅRN


Påske siger I? Har det været påske?!

Tilsyneladende ja.

Og nu er det hverdag igen, og gravide-mor er ganske lettet over, at konceptet vuggestue igen er en del af vores liv. Så har jeg bedre tid til alle mulige vigtige ting. Fx at have dårlig samvittighed over alt det arbejde, jeg ikke laver og alle de penge, jeg ikke tjener. Og drikke kaffe (friskmalet fra den lokale købmand. I guldpose). Og gå i flytteterapi, der blandt andet involverer (meget langsomme) gåture i Skanseparken og kiggen på blå-blå himmel og fine hustage og forsøgsvise stolthedsfornemmelser over at være midlertidig indehaver af tårnet på billedet. Tårnværelset er bare et pulterrum, men alligevel. Det er et tårn! Og nej, jeg vil ikke siges i mod af arkitekter og andre med mere styr på definitionerne. Det er et tårn, siger jeg!

3 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på, det tårn klæder dig pissegodt. Hyggeligt ser det i hvert fald ud.
  Apropos kaffe, så har du jo ikke langt til min kammis kaffebar 'Street Coffee' i Brammersgade. Den er et besøg værd. Og nu du er der, så kunne du jo passende købe et af mine broderier, som hænger til salg dernede, ikk'? Ikk'?

  SvarSlet
 2. Kan godt være det bare er en rebound-lejlighed, men hold da op, hvor ser det fint ud med tårn og det hele. Folk med en mindre ærbar tankegang end undertegnede ville måske ligefrem mene at I har fået et pulterrum med potens ;-)

  SvarSlet
 3. HA! Pulterrum med potens. Det er skægt. Og sandt.

  ... Og indtil videre har jeg kun set Street Coffee udefra. Det ser hyggeligt (og tit fyldt?!?) ud. I will stop by yes.

  SvarSlet