mandag den 25. april 2011

Hjemve med hjemve på

Det er småt med indlæggene for tiden. Det har dels noget at gøre med det virkeligt vakkelvorne internet, og dels noget at gøre med, at jeg ikke kan blive ved og ved med at skrive om flyttetanker og hus-sorg og så videre uden at drive mig selv og carportens milliarder af læsere til vanvid. Og flyttetanker og hus-sorg er lissom det, der fylder hovedet. På trods af lejlighedsdejlighed og solskin og wunderlegepladser lige om hjørnet og alt dét. Hjemve er hvad jeg har. Hjemve og tvangstanker om blafrende frisk-luft-vasketøj og have-grønhed og pandekager med De Smukke Naboer og om at sidde udenfor i solen med kaffe uden at skulle bugsere et tungt-tungt og bækkenløst legeme ned at mange, mange trapper.

Nå. Var der nogen, der sagde selvmedlidenhed?

I det mindste har Sønne fået en Hillfiger-mærke-hat, så han kan begå sig blandt de andre velklædte Karla'er og Villads'er og Linus'er nede på legeren (og nej, baggrunden er ikke en midtby-legeplads men farmor&farfars villakvarter-have. Dér kan man godt drikke solkaffe):

2 kommentarer:

  1. Hillfiger er bare lige Sønne - har altid tænkt han var en Hillfiger dreng!

    SvarSlet
  2. Det er jo det, han er! I hvert fald valgte han den selv på en shoppetur med mårmor i Risskov (hvor de jo kun har mærkevarer, iggå).

    SvarSlet