torsdag den 7. april 2011

Apropos det der med at putte...

... er vi nu nede på omkring 40 minutter og otte-ti flugtforsøg. For et par uger siden tog det to timer mindst (!) og så mange gange kravlen ud af juniorseng, at ingen kunne tælle til det. Vi gør, som hende her siger, man skal:


Bogen er ikke oversat til dansk, men kan man leve med at læse på engelsk (og med den meget corny titel) - men ikke med sit uputbare barn, kan den anbefales. Blandt andet snakker den en hel del om det der med juniorseng. Og se, hvor glad og veludhvilet drengen på forsiden ser ud - han har sovet hele natten og ikke grædt sig i søvn. Host. Sønne sover pt til klokken godt fire (fuglene synger på det tidspunkt, vidste I det?) og skal så væltes nogle gange. Det lyder måske hårdt. Og er det også for Manden, som er den der er den jf. min status som miss Plukkeve. Men det er bedre end... nogensinde.

I øvrigt virker den nok ikke mere efter i dag, hvor jeg har jinxet alt ved at sige, det går OK... Og så maler vi selvfølgelig fanden på soveværelsesvæggen og forbereder os på, at alt fucker op igen, når vi flytter den 16. april. Så optimistiske er vi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar