tirsdag den 12. april 2011

Alle der er trætte af at høre om flytning, rækker hånden op NU

Vi er tre mennesker i husstanden. Og vi har det ret forskelligt med den forestående flytning:

Den ene ved slet ikke, at vi skal flytte, og råber glad "DER BOR VI", hver gang huset kommer indenfor synsvidde.

Den anden sukker over, at vi skal flytte fra et dejligt kvarter og et dejligt hus, når der næppe er udsigt til, at vi nogensinde kommer til at bo ligeså godt igen - men synes også, at "man skal passe på ikke at gøre det større, end det er" og "det er ikke noget problem at flytte Sønne. Det er jo ligesom, når vi tager på ferie."

Den tredje synes, at det er ualmindeligt hæsligt at skulle flytte fra verdens rareste hus og lader dét gå udover alverden (dvs. resten af husstanden). Og sidder på en havestol og tuder ned i saftevandet og råber højlydt af stemmerne i hovedet, når de siger "du ligger, som du har redt".

Til sidstnævntes forsvar vil jeg sige, at vedkommende tegner utroligt mange smileys på kalenderen og flytte-listerne på køleskabet. Thi alle ved, hvor vigtigt det er dels at snappe ud af sin ikke-konstruktive flyttedenial, dels at italesætte hæslige helt almindelige, hverdags-agtige begivenheder på en positiv måde... Fødselsforberedelse nejtak. Flytningsforberedelse jatak.

3 kommentarer:

 1. Flytning er altid træls. Basta. Men jeg kan levende forestille mig at generel flytte-lede gange hormonfaktor gange nedgang i bolig-dejlighed kan virke næsten uoverskuligt. Synes du tackler det fint med smileysedlerne! Og heldigvis flytter de to vigtigste ingredienser i Carport-livet da med dig :-)

  SvarSlet
 2. True. Det siger jeg også til mig selv - det med de medflyttende ingredienser. Men det virker lidt bedre, når du også siger det...

  SvarSlet
 3. Nå. Men jeg kender altså virkelig godt det dér. Med at hade flytning og sådan. Det bliver aldrig bare sådan true-romance-agtigt, medmindre man selvfølgelig flytter til noget med en botanisk have og stuepige inkluderet. Men det er naturligvis en mulighed. For nogen.
  Vi andre nøjes bare med at nikke genkendende til din flyttenoia, ynke i rigelige mængder og sende gode tanker og virkelig god karma!

  SvarSlet