søndag den 30. januar 2011

Date-amok

Hvis man er effektivt anlagt, har bedsteforældre-babysittere ved hånden og ikke har haft mere end fem minutters seriøs daten eller finkulturalitet i meget lang tid, kan man på én weekend nå:
 • At spise en fire retters menu på en god restaurant. Det tog halvanden time. Vi er vant til at spise hurtigt, and I blame Sønne.
 • At gå i Øst for Paradis. Det giver pr. definition flere kultur-point end alle andre biografer... og flere date-point, fordi man kan sidde helt tæt i en tomands-sofa.
 • At gå på Aros og endnu engang konkludere, at Asger Jorn bare ikke lige er... os. Måske mest ikke mig.
 • At køre til Marselisborg og kontemplere cirka to minutter over skovens og havets skønhed.
 • At gå til jazz-koncert og konkludere, at mærkelig simpelthen ikke er en kvalitet i sig selv. Manden er ellers meget en jazz-mand. Men det her var noget med små gong-gonger og meget store egoer og lukkede øjne. Og sårn. På den dårlige måde. Til gengæld kunne vi så sætte flueben ud for 'jazz' på kun ti minutter.
 • At gå på cafe og holde i hånd og ordne verdenssituationen. Det tog cirka 40 minutter.
Og ikke mindst: At sove to gange syv timer i streg (min Englemor sov ved sovemonstrets side) og lade skuldrene falde ned og selv blive helt glade og smilende og i-øjnene-kiggende igen. Mere date, tak. Og næste gang eventuelt lidt... langsommere. Og ikke et ord om en vis håndboldkamp, der kørte i baggrunden, mens vi overskudsagtigt lavede kylling til den sportsopslugte svigerfamilie ("Nej Sønne, du skal ikke sige JÆH nu, det er de blå, der har bolden." Og så videre.)

2 kommentarer:

 1. Åhh ja, dates! Sådan en skal vi forhåbentlig også på, på fredag. Desværre ikke øst for paradis, da jeg har et gavekort il cinemaxx som vi skal nå at bruge, foretrækker ellers også paradis. Hvad så I forresten?

  SvarSlet
 2. Vi så Det gode hjerte... noget dyster storby-stemning og flotte billeder og islandsk instruktør. Og vildt mange stjerner og hjerter og gode anbefalinger i alle medier. Helt OK, iggå. Men næste gang går jeg eventuelt efter noget romantik på et lidt større lærred og i lidt... lysere farver. God date!

  SvarSlet