søndag den 31. oktober 2010

Rødt kød og bh'er og folk man kender

Vores nej-tak-til-reklamer er blev tilintetgjort i flytningen. Det er en Post Danmark-regel. Og det betyder, at vi nu får halvandet kilo reklamer flere gange om ugen. HALVANDET KILO! Manden har selv vejet dem. Det er fandme meget regnskov. Og det bliver lissom mere og mere, jo flere nisser der skal være plads til.

Halvandet kilo er væsentligt mere, end der blev kastet efter folk i vores gamle hood. Vi er klart mere købedygtige her på parcellerne, synes Salling og Bilka og Kvicly og Kiwi og Føtex så videre. Det er nok rigtigt nok, au general, bare ikke lige for vores vedkommende. Nærmere tværtimod, fordi vi bor på Bjerget og dermed Langt Fra Alting undtagen Fakta. Som ikke sender os ret mange reklamer, men hvor vi alligevel køber ind på grund af den ringe afstand og vores mangel på indkøbskøretøj a la stationcar eller bare car.


Generelt er de kedelige, sådan nogle reklamer. Også selvom jeg godt kan more mig en lillebitte smule over sammenstillingen af rødt kød og undertøj på forsiden af Føtex-kataloget. Men i dag var der hele TO modellaer, som jeg kender. Den ene kender Sønne også, og han var vældigt begejstret. Sådan er vi så provensielle.

5 kommentarer:

 1. Jæs. Du gættede den ene. DULA sagde Sønne glad, da han så ham... en klar forbedring fra DUA.

  SvarSlet
 2. Tror altså, at de har noget med noget praktikant inde på Føtex katalog-redaktionen i øjeblikket. Det er ikke længe siden, jeg så et ubehjælpsont fotoshoppet billede af en modella med en vinflaske gennem hovedet. Og nu køb og undertøj. Man kan selvfølgelig mene, at der ER en sammenhæng (kødmarked, you know), meeeeen...

  Skal altså også af sted efter et "Reklamer - nej tak"-skilt. Tror nemlig også, at vi er ved at være oppe på 1,5 kg. (Minus Bilka-kataloget. Og det vejer vel 2-300g i sig selv?!)

  SvarSlet
 3. Dula er naturligvis Sønnes navn for den model, han kender, og som optræder i kataloget.

  Og ja, reklamer nejtak er SÅ meget vejen frem. Jeg får dårlig regnskovssamvittighed hver eneste gang, vi kyler postkassens indhold direkte over i kassen med papir til genbrug...

  SvarSlet