tirsdag den 30. november 2010

En slags post-postkort fra en 30-års fødselsdag

Fødselsdagsweekenden blev en episk færd i lejet bil gennem overordentligt snedækkede Danmark. Med Manden bag rattet trillede vi langsomt, langsomt ad glatte motorveje forbi alle de biler (inklusive et enkelt redningskøretøj), der med løs hånd var spredt i grøfter og rabatter. Vi stoppede på en færgekro i Sønderjylland med noget grumme pæn havudsigt og god mad, før vi sneglede os videre til København, hvor Manden og Søster havde stuvet flagende og syngende surprise-venner ind i barndomshjemmet.

Meget overvældende.

På den gode måde.

Og mandag morgen trillede vi tilbage til Aarhus på små fem timer. Så lang tid har det vist aldrig taget før. Men vi kom helskindede og for en gangs skyld udsovede hjem til Sønne, der havde tilbragt weekenden hos Farmor&Farfar og siden er blevet krammet helt i stykker, fordi TO nætter alligevel er lang tid at være væk fra den lille terrorist.

2 kommentarer:

  1. Lyder som dejlig weekend :-)

    Og stort tillykke med den runde fødselsdag! Der kun en ting jeg ikke forstår: hvordan kan du blive 30, når jeg stadig kun er 28 ... ;-)

    SvarSlet
  2. Jamen jeg har simpelthen overhalet dig, lille ven :-) Hvilket syntes umuligt til din 26-års fødselsdag, hvor jeg husker noget om fulde mennesker stående på køkkenbænke.

    SvarSlet