tirsdag den 7. september 2010

Og sådan blev vi uforskyldt til en slags Chris MacDonald

Hov: Manden har brug for sit bælte igen, og han kan passe sine gamle arbejdsbukser. Jeg har noget, der (lidt) ligner mavemuskler for første gang siden Sønnes ankomst. Vi har det godt på den der jeg-dyrker-sport-og-har-energi-det-er-bare-SÅ-nice-måden. Og konstant god samvittighed overfor kredsløb og den slags.

Det er bjerget! Det er lortecykelturen hver eneste eftermiddag. Tænk engang. Den halve time i stakåndet, svedende kamp mod højdekurverne er stadig et helvede. Men døgnets øvrige 23 en halv time er... bedre. Det er de altså. Så fred være med, at vores kalorie- og badbudget er vokset med en femtedel.

4 kommentarer:

 1. Jamen der er kun en ting at gøre ved den bakke - og det er gearing! eller måske - flyt til Risskov. Kærlig hilsen - en der kender Århus' bakker

  SvarSlet
 2. - eller et andet flat sted.

  SvarSlet
 3. Jamen jeg er også næsten parat til at købe en ny-brugt cykel. Næsten.

  SvarSlet
 4. Cykelmor er stolt over den markant bedre kondi uden behov for chris-mcdonald-agtige selvrealiseringskurser eller timevis brugt i fitness.dks lysstofrørslys (her kommer alle mine fordomme på banen hej hej) men noget så simpelt som en daglig bakkecykeltur.
  Dejligt at I føler jer i ét med jeres krop!
  (Og hvornår er det lige vi skal drikke drinks og spise pandekager til aftensmad igen, SM?)
  KH OM

  SvarSlet