lørdag den 4. september 2010

Dagens opgave: Identificér ikke-ukrudtet


Sådan her ser bedene i vores køkkenhave ud. Er der andet end ukrudt? Anyone?

6 kommentarer:

 1. Efter et år som haveejer har jeg lært, at alt hvad man ikke selv har plantet, er ukrudt. Samme konklusion tror jeg man vil nå til med en mindre bred og mere mainstreamagtig definition af begrebet ukrudt. Håber alt går godt i det nye hus. Kh Mikkel

  SvarSlet
 2. Fjernkending af småplanter: De store, lidt hjerteformede blade i kanten/uden for bedet ligner grangivligt kærmindesøster - prøv at billedgoogle navnet, de er superfine med små blå blomster. Dem ville jeg lade stå, men jeg er jo også sådan lidt økohavefreak med langhåret græsplæne og den slags.

  Derudover spotter jeg mælkebøtte. Efter sigende skulle man kunne lave en udemærket kryddersnaps af rødderne - ikke at jeg har testet det. Men det ville da være en festlig måde at udnytte planten på :-)

  Ellers kan jeg ikke se noget som helst af værdi, men som sagt er det fjernkending, så jeg kan tage fejl.

  SvarSlet
 3. Økohavefreak lyder SÅ meget pænere end haveignorant. Jeg vil kalde mig det første fremover og bruge ordet kærmindesøster i flæng. Herligt! Kommer du ikke og laver snaps, Mette...?

  Og Mikkel: Altså det er jo en sondring, der er til at forstå, selv for mig. Men vi har ikke plantet NOGET som helst. Så hvis vi skulle tage konsekvensen, skulle vi grave alle planter op. Hvilket ville være synd, men helt sikkert sjovt, en vis ung mands begejstring for gravemaskiner taget i betragtning.

  SvarSlet
 4. PS Jeg tror, der er et helt nyt marked for det der fjernkending longdistance-haveterapi, Mette. Bare en forretningside... Jeg kan godt lave websitet.

  SvarSlet
 5. Alternativet til at grave det hele op er vel at erkende at man har meget ukrudt ... og hermed en trendy økohave

  SvarSlet
 6. Fjernkending af småplanter: De store, lidt hjerteformede blade i kanten/uden for bedet ligner grangivligt kærmindesøster - prøv at billedgoogle navnet, de er superfine med små blå blomster. Dem ville jeg lade stå, men jeg er jo også sådan lidt økohavefreak med langhåret græsplæne og den slags.
  wedding band sets ,
  wedding sets ,

  SvarSlet