onsdag den 11. maj 2016

Top 1 over hvordan badeværelser ikke skal se ud...


... især ikke, når man helst vil ligge i fosterstilling og gispe sig igennem nogle plukkeveer under en varm bruser.

Siden billedet blev taget, er toilettet i øvrigt forsvundet. Hvilket er særligt spændende for dem, der har en baby dansende i nærheden af blæren.

På den anden side: Så længe babyen er i maven, vil jeg ikke brokke mig (ret meget). Og jeg har endda overstået mine forpligtelser ude i verden og skal nu bare, med verdens trætteste hjerne og verdens tungeste krop, have overstået arbejdet ved computeren. Regnskaber og formularer og lidt strategier og andre ting, der ikke giver sindssygt meget mening.

Så jeg drikker cola og forsøger at få tallene i regnskabet til at holde op med at danse for øjnene. Og ignorerer, at jeg skal tisse.


4 kommentarer:

 1. Er simpelthen så misundelig over at du lige om lidt har en lille klump. Hvor er du bare heldig.
  Håber resten snart falder på plads, så du får lidt head space.

  SvarSlet
  Svar
  1. Når badeværelset er klaret, lover jeg at blive mit eget jolly oxytocin-selv og glæde mig over alt godt, der kommer. Indtil da er jeg møgsur.

   Slet
 2. Phew ha, håber skisme for dig/ jer at projekt badeværelse afsluttes før baby kommer ud ... Jeg kom ved at læse dit indlæg til at mindes mig selv, højgravid og stampende i gulvet af raseri og med tårer i hele hovedet meddele min mand, at hvis soveværelset ikke var færdigrenoveret, når jeg fødte, så ville jeg flytte på hotel med babyen, indtil det blev lavet. Han blev heldigvis færdig inden Lillepigen kom ud til os :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis ikke det var fordi, jeg skal hente nogle børn hver dag klokken lidt i tre, var jeg taget på hotel for længe siden. Jeg er ved at blive fuldstændig vanvittig af bademangel, toiletmangel og - først og fremmest - håndværkere og larm i huset dagen lang... Men for nu at være lidt positiv-agtig, så BLIVER det færdigt i god tid før terminen. Forhåbentlig allerede lige om lidt.

   Slet