torsdag den 10. januar 2013

... og ting der mere fortjener bandeord og cirkelspark

 • vuggestuer
 • fireårige der skriger natten lang og forsøger at flygte ud af vinduet (!) Han skriger også nu, selvom det ikke er nat. Imponerende højt.
 • vasketøj der hober sig op i sofaen uden at lægge sig selv sammen
 • mørke morgener
 • mørke eftermiddage
 • afstanden fra Beder til cafeer/venner/arbejde/hvadsomhelst
Jeg. Hader. Januar. På. Landet. Og kom måske-måske-ikke til at kalder Beder 'den her fucking forstad' i en lidt morgensur samtale i morges.

Også selvom jeg har taget mig gevaldigt sammen og nu er i stand til at manøvrere Lupo både ned i børnehaven og over i vuggestuen ved hjælp af mod, sved og Bolette. Og med en hel hale af bilister efter mig, der næppe kan forstå, hvorfor den lille, snavsede bil slingrer så uhyrligt langsomt af sted.

Jeg hader virkeligt januar. Og januar hader mig.

6 kommentarer:

 1. Har du overvejet at tage nogle "rutinetimer" hos en kørelærer? Det gjorde tricket for mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen selvom jeg måske lyder som verdens usleste bilist (og måske også er det...), så går det faktisk vældigt fremad. OG jeg har automatgear. Så jeg tror faktisk, det kommer af sig selv (dvs med en meget stor indsats fra mig - men uden en kørelærer). Måske er jeg simpelthen lidt kørelærertraumatiseret efter som 25-årig at tage kørekort hos en lærer, der a) ikke synes, det var det store problem at køre ind i cyklister og som b) tilbød at hypnotisere mig...

   Slet
 2. To råd:
  1. Lav sammen med Sønne 20 flydelys af valnøddeskaller med et lille stykke væge og stearin i.(vægen kan du bare snuppe fra nogen stearinlys du skræller-agtigt) Gå ned en mørk eftermiddag til den nærmeste bæk eller sø (masser af dem på landet) en vindstille dag og sæt tændte lys i vandet. Rigtig pænt og herrehyggeligt. Så kan du i al fald den dag se fordelen ved mørke eftermiddage.
  2. Lån en kugledyne gratis i 3 uger hos Protec og se om det gør tricket for Sønnes søvn. Har selv to børn med to års mellemrum der valgte ikke at sove to år i træk - så jeg kom til at hade gode råd fra udhvilede narhatte der troede jeg ikke havde prøvet ALT. Ikke desto mindre - kan anbefale kugledynen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Også for at jeg ikke er den eneste i verden, der ved, hvordan det er ikke at sove... eller, du ved, hvad jeg mener. Vi har faktisk en kugledyne, som vi brugte en overgang - uden synderlig succes. Han sparkede den simpelthen af og lå så og blev iskold. Nu har vi for 3500 kr plastickugler liggende et eller andet sted. Det der virkede dengang var dræn. Og måske er der bøvl med ørerne nu. Måske skulle kugledynen have et forsøg igen? Det er svært at tænke klart, når man er så fandens træt...

   Slet
 3. Ja for fan. Hvis I har en kugledyne allerede. Vi har kæmpet med at få ham til at beholde dynen på - længe. Og nu beholder han den på (plus at manden hver aften laver en dobbeltseng af to madrasser på gulvet i børneværelset, hvor han og kugledynedrengen sover hver nat - for kun sådan er drengen tryg nok til ikke at vågne 100 gange pr nat). Hvis kugler ikke fungerer for jer, så kan du da trøste dig med at det er ret så nemt at sælge en kugledyne i den blå avis el.lign. Der var da noget til vinterstøvlerne, så. Punkt 3: Vi har været igennem to gange dræn - anden gang inkl polypfjernelse - og DET hjalp. Punkt 4: Sorry - nu kommer jeg med flere gode råd. Fuck mig.

  SvarSlet
 4. Dræn har været det ENESTE med nogen effekt herhjemme. Og det ene er pt stoppet. Måske det er der, hunden ligger begravet... Og ikke noget fuck her! Jeg vil altid gerne ha gode råd af gode mennesker (der forstår søvnløshed for Real).

  SvarSlet