tirsdag den 5. juni 2012

Så sandt, så sandt


Fint, ikke sandt? (Siger moren, hvis datter sukker begejstret over alle dukker på sin vej, og som er ved at lære sig selv at tage tøj og sager på i en alder af 11 måneder. Og hvis Sønne siger ting som "lugt til min boremaskine, den lugter af støv og bisserøv!" til de besøgende veninder, der kigger forundret på ham og ufortrødent leger videre med dukkekomfuret... Hm.)

5 kommentarer:

 1. HagemannHagemann5. juni 2012 kl. 15.50

  argh, jeg kan ikke finde den online, men der var en artikel i Søndagsavisen for nylig med en undersøgelse af, hvad forældre mente om, at deres børn gik i drenge/pigefarver, legede med biler/dukker, gik med neglelak, klædte sig ud osv. Meget interessant.

  SvarSlet
 2. Jeg fandt den i facebookgruppen "feministiske forældre"... Hvor der i øvrigt var en biolog-dame der sagde, at der ER forskelle på piger og drenge - men at de er normalfordelt. Så vi må lissom tage hensyn til alle dem, der ikke ligger lige midt i kurven af hhv. drengethed og pigethed. Det giver god mening, synes jeg. I hvert fald bedre mening end at hævde, at der slet ingen forskel er overhovedet. Se nu bare på mine egne to, iggå. Og så videre.

  SvarSlet
 3. "...støv og bisserøv" ! I love him.

  SvarSlet
 4. Hihihi, måske skal hun snart en tur på Barbie Musem? (sårri, kunne ikke lade være). Hvad betyder Bisserøv??

  Krammer fra
  Camilla :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bisserøv er... æh, noget morfaren siger, som er nordjysk og betyder... noget i retning af bøllefrø?! Jeg er ikke helt sikker. Men jeg tror, at det er noget halv-positivt.

   Slet