onsdag den 28. august 2013

Dagens trusler fra den fire-trekrekvart-årige

1: Jeg saver dit hoved af, mor!

2: Jeg sætter mig på gardinet!

3: Jeg kravler ud af vinduet!

4: Jeg bokser dig i maven!

5: Jeg spiser cornflakesene, selvom det ikke er lørdag!

6: Jeg dypper mit hoved i mælk!

7: Jeg går udenfor uden sko!

(Sjovt nok var det det med cornflakes, jeg reagerede kraftigst på. Onsdag er havregrynsdag! Til gengæld må man gerne hoppe ud af vinduerne og sidde på gardinerne. Det sidste var i øvrigt det eneste, han rent faktisk gjorde alvor af, den bette-store farlige dreng.)

8 kommentarer:

 1. nå, men vi vil gerne se ham den farlige og hende den bette søde snart. måske til festuge?
  jeg giver ikke op....

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt du ikke giver op. Never do! Vi vil gerne lege.

   Slet
 2. Det er ren livin' on the edge for en næsten 5 årig...Det med at gå ud uden sko:-)

  Jeg synes nu du skulle gøre truslerne til en udfordring: HVIS du dypper dit hoved i mælk, så må du få cornflakes selvom det er havregrynsdag. Bagefter må du sætte dig på gardinet for derefter at kravle ud af vinduet. Uden sko på! Saver du mit hoved af, så bokser JEG dig i maven!

  Jaja, for sådan tackler jeg jo truslerne herhjemme. Altid med et smil, med et twist...aner ikke, hvem den sure dame i morges var, som strittede med armene og vrissede: For crying out fucking loud. Det er det samme jeg skal sige eveeeeery morgen (taler åbenbart halvt engelsk til min 5 årige, når jeg er morgensur)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe. Jeg tilspidsede situationer (hvor det lykkes mig ikke at skælde ud), tager jeg overrasket mig selv i at tale afledningsspansk med meget høj stemme: ER DER NOGEN HER, DER VED, HVAD PRUT HEDDER PÅ SPANSK!!?!?!?

   Slet
  2. PEDO! Eller på godt jysk: pæhjo.

   Slet
 3. Hu ha, han lyder godt nok farlig. Problemet er jo mere den emotionelle styrke truslerne fremsættes med - og om man selv er nok ovenpå tilat huske at han kun er 4 3/4

  SvarSlet
  Svar
  1. Han ER pissefarlig. Også selvom det ikke lige virker sådan på skrift.

   Slet