torsdag den 1. marts 2012

Gratis slogans. Fra alle os til... Beder

Skrivedamerne kan slet ikke holde fingrene i ro. De sprøjter om sig med Beder-slogans. De fleste er en anelse mere positive end mine. For eksempel:

Bo bedre Beder

Beder'n - det for feder'n

Beder - alt hvad du beder om

Og den absolut bedste:

BEDER - DANISH FOR BEETS

Åhja. Man får jo næsten helt lyst til at flytte til Beder. Og vi fik skam også rødbeder, da vi var til prøve-middag i bofællesskabet. Coincidence? I think not!

I øvrigt minder min gamle ven KollegieAnders om, at Karen Blixen altså OGSÅ boede på landet, og han citerer hende for at sige noget i retning af: "Jeg har to gode råd til unge kvinder: Klip håret kort og lær at køre automobil." Jeg citerer her frit efter Anders, der citerer frit efter Karen... og er meget begejstret. Jeg vil gerne være Karen Blixen (minus kønssygdommene), når jeg bliver voksen. Og så anede jeg i øvrigt ikke - med al respekt og så videre - at Anders vidste, hvem Karen Blixen var. Sidst jeg så ham, havde han travlt med at stjæle tør-is fra sit kemistudie og hælde det i vores drinks, og nu slynger han om sig med ret litterære citater og bor selv i en forstad. Okke-ok, hvor de små dog bliver voksne hurtigt.

Tilbage til de glædelige kommentarer til gårsdagens despo-indlæg: Der er en biograf i Malling! Og Malling er ikke mange meter fra Beder. I hvert fald målt i provinsmeter, der jo er noget længere end by-meter. Men alligevel. Jeg begynder at ane konturerne af en lysende fremtid i Bo Bedre (rød)Beder med hyppige bifbesøg og pludselige, Blixenske skriveevner.

Nu skal jeg bare have lært at køre automobil. Og klippes.

6 kommentarer:

 1. I Malling ligger så'rn et tårn hvor Jakob Haugård boede og lavede børnefjernsyn fra

  SvarSlet
 2. Dansk Gartnerimuseum ligger i Beder. Just sayin'.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Måske finder jeg dér nogle af de planter, jeg har dræbt ved omsorgssvigt i tidernes løb...

   Slet
 3. Jeg har gået i folkeskole i Beder i et par år, og dengang lød det uofficielle Beder-slogan; 'Hvad så skeder, skal i med til Beder?' - Just sayin'.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er noget information, man simpelthen bliver nødt til at lade som om, man ikke har fået. Det her fx.

   Slet
  2. Det gør lidt ondt, ikke ..

   Slet