fredag den 3. februar 2012

Mallorca. Nu mere eksotisk end nogensinde

"Skriv noget om, hvor dejligt der er på Mallorca, så vi har noget at lune os på hjemme i snestormen," var der er der skrev.

Det ville jeg såmen også gerne. Har jo selv skrydet om forår og søvn og Middelhavet, der ligger 50 meter fra vores hoveddør. Og jeg vil altid gerne fortælle om Sønnes lyse lokker, der skinner som guld i solen, og om BetteLiv, der sidder i barnevognen og griner til palmer og små nuttede Mallorca-huse og hvad der ellers lige er i nærheden.

Sådan var Mallorca indtil i forgårs. Så kom den sibiriske dødskulde også her forbi. De lokale er straks gået i undtagelsestilstand. Dansken nøjes med at fryse - her er trods alt stadig plusgrader. Kulde på Mallorca. Iskold ferie, pludselig. Det kunne man filosofere længe over, hvis ikke lige nordenvinden forsøgte at fryse mine udendørs bloggerfingre af og give mig varige kuldeskader. Vi ses over en cortado.

4 kommentarer:

 1. Mmmm cortado...trøst dig med at der her i DK er minus 30 grader.

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er uretfaerdigt. Men cortado er jo altid godt... Her regner det det meste af tiden (som i tropiske, nej aekvatoriale regnskyl, det batter), men det tager vi bare som en god undskyldning for at stene og sove lange middagslure og saadan. Knus og klap

  SvarSlet
 3. Jeg synes det er uretfaerdigt. Men cortado er jo altid godt... Her regner det det meste af tiden (som i tropiske, nej aekvatoriale regnskyl, det batter), men det tager vi bare som en god undskyldning for at stene og sove lange middagslure og saadan. Knus og klap

  SvarSlet
 4. Nu er vi hjemme i kulden. Helt cortadoløse (og det er saftsusemig for koldt at gå ud og køwe en). Men ferien var, trods kulde, meget meget fin, faktisk. Jeg er næsten udsovet og føler mig helt klar til... ækvatoriale regnskyl i godt selskab.

  SvarSlet