søndag den 1. januar 2012

Et nytårsfortsæt der kræver enten en milliongevinst eller en flytning til udkantsdanmark


Det her er et billede af en dreng på en trappe et sted mellem anden og tredje sal. På vej ned for at nå en bus, der selvfølgelig ikke blev nået.

Drengens mor har ét stort, fedt nytårsfortsæt: At komme ned i jordhøjde hurtigst muligt.

Så hvis I kender nogen, der kender nogen, der kender nogen, der kan leje os noget (eller sælge sygt billigt), så er der dømt megagod karma i hele 2012... og nej. Jeg er ikke så desperat, at jeg vil flytte til Lolland. Men måske til de Farlige Forstæder. Gerne i noget bofællesskabsagtigt, hvor små børn løber rundt hånd i hånd med vind i håret på en slowmotion-agtig måde og sover godt natten lang. Tak.

3 kommentarer:

  1. Godt nytårsfortsæt. Hvor er vi henne, når vi taler de Farlige Forstæder? Nord, syd, øst, vest - eller bare alt væk fra 8000C?

    SvarSlet
  2. Hvorsomhelst! Næsten... Vi har boet i 8210, Sønne skal i naturbørnehave i Ajstrup. Er du huspusher?

    SvarSlet
  3. I wish - kunne godt bruge lidt god karma i 2012. Kan dog anbefale Mårslet 12 km syd for 8000C. Det lyder som en hudsygdom, men her er rigtig fint og der er masser af børnefamilier. Tæt på Marselisskoven (og vand, hvis man har bil elle er glad for at cykle ;)). Skovbørnehaven tager til Mariendal og der går bus og tog ind til byen et par gange i timen. Hvis det i øvrigt ikke var fordi vi havde huslån til op over begge ører, var jeg totalt med på ideen om et bofællesskab med børn der sov og alt foregik i et roooligt tempo.

    SvarSlet