onsdag den 19. oktober 2011

Meningen var jo, at jeg skulle SOVE

Ved I Hvad det modsatte af en romantisk getaway i Paris er?

Svaret er: vores efterårsferie i Sverige.

Hvor vi sover (eller rettere:"sover") med et barn hver i hver vores ende af huset. Hvor den mindste appetitspringer, og jeg er så træt, at jeg er morgensur dagen lang. Til stor fornøjelse for mig selv og mine omgivelser.

Nå. Men Manden sover noget om formiddagen. Og jeg hænger ud med nogle voksne, der a) elsker mine børn b) bærer over med min morgensurhed og c) brygger kaffe til mig. Og børnene er ikke spor sure men vældigt ferieglade i regn og skov og bedsteforældre-selskab. Sønne spørger "hvor ER Sverige?" og finder det ikke, men støder til gengæld på høreværn med visir, og så er hans lykke gjort. Liv pludrer på halsvensk iført mormorens hjemmestrik, og ilden buldrer og så videre.

3 kommentarer:

 1. Du får det nu alligevel til at lyde ret så skønt (pånær det med den manglende søvn). Kaffe og godis må være vejen frem :)

  SvarSlet
 2. Jeg læste de tre første afsnit af dit indlæg højt for min mand, hvorefter han spurgte, om det var noget, jeg havde skrevet. For det er lige præcis os, bortset fra, at jeg selv skal brygge kaffen, og at huset er vores eget, så vi bruger al vores vågne tid på at sætte det i stand... Som tak siger den 3-årige: "Jeg kan kun blive glad igen, når vi er kommet tilbage til lejligheden!"
  Livet er herligt!
  Maja

  SvarSlet
 3. CC: Det VAR skønt. Og ind i mellem frygteligt. Men sådan er det jo... og jeg er et bedre menneske nu her bagefter, så kaffen, selskabet, efterårsskoven og ikke mindst godiset må have hjulpet på trætheden.

  Maja: Ha! Vores (om en måned) tre-årige sagde "jeg vil hjem igen" flere gange om dagen i starten af ugen. Men så kom han ligesom fra det igen, det han fik lov at hjælpe sin morfar med brændet (?!).

  SvarSlet