fredag den 7. oktober 2011

iPhone. Næsten bedre end søvn.

Steve Jobs er død. Men jeg er mere i live, end jeg har været i flere uger. Takket være materielle goder. Nærmere bestemt iPhone. iPhone 4.  Som Manden har foræret mig, del fordi han er sød, dels fordi han var træt af, at jeg altid gik og fablede om, hvor meget jeg savnede ex-iPhone (som i samtaler a la denne her HVER dag: "jeg SAVNER bare min iPhone SÅ meget." "men så køb da en for fan!" "jamen vi har ikke råd, altså, så kommer vi aldrig nogensinde på ferie igen og hvad med fodtøj til børnene").

Well. Forbered jer på konstant spamning med billeder af Die Kinder (som stadig har byttet personlighed. BetteLiv vil ikke puttes, Sønne smiler og siger "jeg hydder op! Det skal ikke være på gulvet." Meget mærkeligt).


Ja. De er søde, de små. Og de kommer måske til at fryse fødderne hele vinteren. Men i det mindste har de en lidt gladere mor en sædvanligt, og det er da også noget.

2 kommentarer:

  1. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden min ("Få et liv" ville nogen måske sige, men så stikker jeg bare fingrene i ørene og siger Lalalalalalala), for hvordan skulle jeg ellers få mit daglige Wordfeud-fix?

    Tilløk med den - og Betteliv skal jo alligevel ikke rigtig bruge sko til vinter :)

    SvarSlet
  2. Altså Sønne frøs fødderne hele sidste vinter i sine møgdyre angulusser. Så kan man vel ligeså godt gå i Mødrehjælpens Genbrug og købe noget brugt og tyndt? Og forevige det med sin iPhone?

    SvarSlet