onsdag den 4. maj 2011

Øh. Hurra.

Med totalt humørsygt sne-sol-hagl-regn-sol-sol-sol-lidt-mere-regn-4.-maj-vejr skulle man tro, at det var en hormonellautilregnelig, gravid dame - og ikke Manden - der havde fødselsdag i dag. For det er jo ikke Manden, der:
 • først kører godnatsang-med-engleblid-hvor-jeg-elsker-dig-snuskebasse-stemme-goodmom-rutinen og siden udvandrer (plukkeveende, bækkenløsnet) fra maratonputningmed ordene "du skal IKKE have vand. Du skal ikke have nogen fucking ting. Læg dig ned og SOV."
 • græder hver gang nogen tænder for fjernsynet og zapper forbi Amys ret. Ja, amerikanske tv-serier designet til at få folk til at græde virker. På nogle.
 • opfatter egen evne til at løse dagens sudoku med hurtighed og elegance som et varsel om resten af dagens kvalitet.
 • brokker sig og brokker sig over hjernedøde præ-barsels-arbejdsopgaver (om briller og koldskål og landmænd fx. Talk about anti-kompetence-områder) før de skal laves ude i verden - for derefter at vende hjem smilende, grinende, omverdensstilmuleret og speedsnakkende om, hvor vigtigt det fx er at vide noget om koldskåls niveau af syrlighed. Every time that is.
 • bliver grumpy på den ucharmerende måde, hvis der ikke er nogen middagslursmuligheder.
Skal jeg blive ved? Nej, vel. I øvrigt tager Manden heller ikke vejret personligt, særligt ikke andres fødselsdagsvejr.

4 kommentarer:

 1. Men tillykke med ham alligevel - det må jo være en anden utilregnelig, hormonstyret fødselar, som har forårsaget vejret.

  SvarSlet
 2. Tak! Jeg tror, han havde en udmærket dag, på trods af det utilregnelige vejr og den utilregnelige dame...

  SvarSlet
 3. Tillykke tillykke. Taget i betragtning af, hvor mange gange mine piger har fået mig til at udspy eder og forbandelser i nattens mulm og mørke i løbet af deres første år på denne jord, så kan jeg berolige dig med, at det må være dem, der i går var skyld i de noget ustabile vejrforhold.

  /Rikke

  SvarSlet
 4. Tak! Og tillykke med de skyldige tvillinger.

  SvarSlet