torsdag den 26. maj 2011

Er der nogen, der har lyst til at babysitte mellem 5.30 og 8.30?

Ting som Trættemor simpelthen ikke orker klokken halvseks om morgenen:
 • At stå op.
 • At lægge øre til Sønnes eksperimenter med nye hyletoner, der udfordrer alle decibel- og irritationsskalaer. 
 • At bære rundt på mennesker, der vejer mere end 12 kilo. 
 • At bære rundt på mennesker. Indvortes og udvortes.
 • Trodsalder. Sårn helt generelt.
Host. Heldigvis er Mosteren på besøg og kan læse distraktionsbøger - også meget tidligt om morgenen. Og Manden ved godt, at det er ham, der er den, Der Er Den. Jeg mangler bare ørepropper og/eller artigere afkom. Som dog vinder lidt ved at støvsuge køkkenet (!) iført bar numse klokken 07.45 og sætte sig op i en papkasse og grine stort.

2 kommentarer:

 1. Det må være en virus, der har spredt sig blandt børn i AÅrhus og omegn. Hos os står vi op ml. kl. 5 og 5.30 i disse dage. Pigerne starter gerne dagen med at kaste sutter af h-til gennem rummet, hvorefter man jo gerne starter sirenen, for det var jo hellere ikke meningen at den ikke skulle komme tilbage (som den jo på magisk vis gør, når der er andre i rummet) eller med extendable arms at få raget et vandglas til sig og hældt indholdet ud over sig selv og ned i sengen. Det er alt sammen meget festligt - på den klatøjede måde. Nå, men så er der i det mindste én fordel ved vintertiden.

  SvarSlet
 2. I Nordtyskland er der mærkelige bakterier på tomaterne. Her må det være en virus i drikkevandet... i hvert fald er der ingen to-årige her på matriklen, der gider spise tomater, men det er en anden historie.

  Kender i øvrigt godt forventningen om Den Magiske Sut. Der er potentiale for noget produktudvikling, når vi en dag er udsovede.

  SvarSlet