torsdag den 30. december 2010

"Hvad er det?"...

 

... spørger jeg og Piet Van Deurs.

"Det er æblemuffins," svarer du nok. 

Så enkelt er det slet ikke. Alt efter om man er en glasset-halvt-fyldt- eller glasset-halvt-tomt-type, er der nemlig tale om ENTEN et muffinagtigt og velsmagende udtryk for herligt ferie-jeg-har-sovet-overskud ELLER et udtryk for min evige utjekkethed.

Overskud fordi de blev bagt i morges (!) sammen med Sønne, og ingen kom til skade under bagningen. 

Utjekkethed fordi det - undervejs - viste sig, at vi manglede halvdelen af ingredienserne, herunder æg, der blev erstattet af en (godt nok ret æggefarvet) blanding af gulerodsmos, banan og yoghurt. Og fordi Sønne undervejs fik fat i både melet (som endte på gulvet sammen med tre liter vand, en klat smør og en hel del æbleskræller) og bagepulveret, som alt sammen endte i en skål vand, han forsøgte at forvandle til sin egen kage. 

Jeg skældte ikke ud, svedte bare lidt. Og kagerne smager OK, selvom de har en lidt sær konsistens. Og hey, de er næsten sunde - med banan, blåbær, æble, gulerod...

3 kommentarer:

  1. Det kan være du kan sælge opskriften til et dameblad. De er altid på udkig efter semi-sunde usunde kageopskrifter.

    SvarSlet
  2. "Sunde fusionsmuffins" lyder helt klart som en damebladsopskrift... Men er det ikke noget med, at æg er protein og dermed GOOD, mens banan er kulhydrat og dermed BAD - i damebladsverdenen?

    SvarSlet