tirsdag den 14. august 2012

Nej, jeg har aldrig været så god til det der smerte

I går var jeg kæk. Pjevsekæk, men dog fortrøstningsfuld. Hvor slemt kunne det være, og jeg kan da sagtens cykle og hahaha.

Så forsvandt den sidste ret styrt-adrenalin, og nu er jeg bare pjevset. Og jeg ynker mig selv over bulet, skramlet krop. Og drikker pebermyntete (!), selvom jeg sidder på en Baresso i midt i Midtjyllands svar på Barcelona. Hvortil jeg er kommet med bus, for nej, jeg kan ikke sagtens cykle.

Det var bare det, jeg ville sige. Stakkels mig og så videre.

Spændende, I know.

11 kommentarer:

 1. Æv av, andendagsskrammer er tit de værste. God bedring, i morgen bliver det sikkert bedre :-) Hvorfor anbringer du ikke rygsækken på - ryggen, tror det ville gøre noget godt for din balance??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen rygsækken er så tung! Så føler jeg mig straks helt stakkels, hvis den sidder deromme. Så nu har jeg proppet den i kurven, det funger lidt bedre.

   Og tak!

   Slet
 2. jeg vil gerne ynke dig over en kop kaffe, hvis du har tid snarligt

  SvarSlet
  Svar
  1. Jah! Jeg vil gerne ynkes og kaffes, også selvom det ikke gør så ondt i dag... Måske fredag? Vi smses...

   Slet
 3. kan man ikke lave en kombi med Ojjergris noget af vejen og cykle hjem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jow. Det er der vist en del, der gør (fx en vis lyshåret århusianer, der er far til mine børn). Men bøvlingsfaktoren i at få bakset tung cykel opad trappetrin og ned ad trappetrin og rundt på banegård giver mig så meget forhåndssved, at jeg ENTEN bare tager cyklen ELLER hopper cykelløs ombord i noget offentlig transport.

   Slet
 4. Selvfølgelig må du godt pive en lille smule - altså, det GØR NAS at teste om asfalten nu også ligger ordentlig og kan holde til at blive brugt!

  Men alligevel lister jeg mig til at spørge.... skal vi ikke, på trods af manglende bekendtskab!-tak for en god blog, mødes til crossfit en dag :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak og... joooh - hvis der er kolde øl bagefter, kan jeg lokkes til alt. Alt!

   Slet
  2. Sålænge der er kolde øl kan du holde smerte ud???
   Skal bare lige hilse og sige at sport gør ondt, men crossfit - skal opleves! :-)

   Slet
 5. Kender du denne, fru Cykel?
  http://www.youtube.com/watch?v=Iq9goZjBOy0

  SvarSlet
 6. check this link right here now high quality replica bags view publisher site look at this web-site discover this my response

  SvarSlet