mandag den 19. september 2011

Smukke naboer


... som jo i virkeligheden slet ikke er naboer mere. Men som elsker hinanden højt. Også selvom den ene bruger værktøjet til at lave mad med, og den anden bruger køkkenredskaberne som værktøj. Gæt selv, hvem der gør hvad.

3 kommentarer:

 1. Ååååh suk. Mit hjerte brister. Hvordan kunne Sønne gå hen og få så langt fint hår uden at Tante Marys slet ikke lagde mærke til det? Her stiler Baby Viggo målrettet mod en Voldborg. Dvs. skaldet på hele panden og ret så lang fritz bagtil. Men han er stadig nuttet og blir mer og mer som et lille menneske. Det vides dog endnu ikke om han er lave-mad- eller reparere-typen. Måske begge dele, hvis han skal slægte sin far på? Anyways, Tante Marys savner Sønne og Sønnes far, mor og søs rimelig meget. Puha... Må hellere dæmpe følelserne med en amning. Det er så søvndyssende :-)

  SvarSlet
 2. Liv har også Voldborg-frits! Det går over. Håber vi i hvert fald. Og Sønne har fået håret klippet af på weekendens mormor-morfar-ferie i KBH. Kommer med nogle billeder af det nye drengehår MEGET snart (måske folk på gaden så holder op med at kalde ham "hun" eller "den store pige"?). Jeg tror, at Viggo kommer til at gøre lidt af hvert. Og ser ham for mig sejle ture med Sønne og Livse inden alt for længe. Ikke? I hvert fald synes jeg snart, at mødrene skal drikke noget rødvin sammen. Bare en lillelillelillelillebitte smule. Vi kan mødes på Fyn...?

  SvarSlet
 3. Jeg er frisk på Fyn. Helt seriøst. Jeg mener, har Sønne fået ENDNU en frisure uden at jeg har set den!?
  Og desuden har jeg:
  - Nogle franske svigerforældre på besøg der tager hjem i overmorgen - og derefter masser af fritid.
  - Masser af rødvin der står og samler støv.
  - En politisk korrekt mor-samvittighed der godt kunne trænge til at blive plettet lidt til.
  - Og nu jeg tænker over det har jeg også et sommerhus på Nordfyn med sejlbåd, havudsigt og alt for få besøgende (dog uden elektricitet men til gengæld en brændeovn med et egern på).

  Mindre kan dog også gøre det. Weekendophold i Svendborg, Fyns svar på Venedig, fx. (Eller var det Nyborg)?

  Hvorom alting er...

  SvarSlet