fredag den 5. august 2011

Lort, luddere og ikke ret meget lagkage

Nåmen det er ikke fordi, vi ikke oplever noget.

I dag er jeg fx blevet skidt på af hele to børn. Be-skidt. Den mindste klarede sagerne på toiletgulvet i en puslepladsløs cafe, og jeg skal spare jer for detaljerne, men adskillige lemmer på både mor og barn blev ramt. Og moseskurvens madras. Og tøjet. Og alle bleerne i pusletasken blev brugt op. Sønnes vuggestue lå dog så tilpas tæt på, at vi kunne trille forbi og udstyre Bette med en enorm sag, der gik hende helt op til armhulerne, men som i det mindste holdt tæt, til vi kom hjem. Og Sønne? Det var under pottetræning. Which I hate. Og der skal jeg i særdeleshed nok spare jer for detaljerne.

Action-packed, ikke sandt?

Og i går stod jeg og børstede tænder ved det evigt åbne badeværelses-vindue og kunne således høre en af naboernes højlydte samtale med en veninde. Der var prostitueret. Og prøvede at overtale naboen til også at blive det. "Der er alle mulige helt normale piger, også fra Letland." Med rimelig succes, tilsyneladende. Jeg havde meget lyst til at råwe ud i mørket, at jeg liiige synes, hun skulle komme ind til kaffe og en snak om prostitution.

Jeg gjorde det ikke.

Åhja. Og vi har haft besøg af sundhedsplejersken, der konkluderede mange sjove ting. Fx at BetteLiv vejer 80 gram for lidt. Men at hun til gengæld har et "usædvanligt velformet baghoved". Og at jeg ikke har en fødselsdepression. Men jeg tilgav hende alle disse fjollerier, fordi hun a) sagde, man gerne må drikke kaffe og spise kage, når man ammer, c) skældte ud på "godnat og sov godt" og andre græd-dig-selv-i-søvn-metoder og c) udstrykte fornuftige og lettere venstreorienterede holdninger i forhold til indvandrerpolitiske spørgsmål. Ja, vi kom vidt omkring over kaffen.

Jeg har et virkeligt spændende liv. Med Liv.

3 kommentarer:

 1. Jeg synes, at du klarer det flot sunde mor, og få lige listet lidt info ind til naboen om prostitution.

  Ang. det udsædvanligt velformede baghoved, kvitterede min mormor (the real mormor) engang på min kæreste ultrakorthårs frisure ved at videregive til min mor, at han da har en 'meget flot hovedform'... Så det...

  SvarSlet
 2. Jeg høre dig sige, at det velformede baghoved forbedrer Livs chancer på ægteskabsmarkedet, når vi kommer dertil? Og tænker, at du sikkert har en masse let-forståelige, anti-prostitutionsargumenter. Si?

  SvarSlet
 3. øhm, ang. ægteskabsmarkedet så ved jeg ikke, men mon ikke Betteliv har gode chancer. Og argumenter mod prostitution ja (fx skader, psykisk og fysisk),. Men tænker du også må sidde inde med en del. Og så kan man altså selv bestemme om man staver det luder eller ludder ifølge retskrivningsordbogen...

  SvarSlet