torsdag den 16. oktober 2014

Bitterhed. Åbenbart ikke en varig sindstilstand.

Det gør stadig ondt i min patientkrop.

Jeg ved stadig ikke hvorfor.

Sønne er oven i købet i en vågen-om-natten-fase, og Livses massive trodsalder overdøver selv overboens afrikanske trommer.

Vi er bagud med alle arbejdsopgaver og bofællesskabspligter og sikkert en hel del regninger.

Det er nemt nok at tælle sine ulykker. Det gør jeg også tit. Mens jeg græder og skælder ud og forbander alle forstæder og bækkener og mennesker.

Bare ikke lige for tiden.

I stedet traller jeg rundt og kysser mine umulige børn og min mand og skåler i lunken kaffe og synes, at livet er herligt. I skrivende stund sidder jeg (på mit ømme bækken) i togvognenen med gråspurve i vinduet og massiv fare for røgforgiftning på grund af mine ringe optændingsevner. Med usandsynligt mange forsinkede vigtigt-vigtige arbejdsopgaver, jeg under ingen omstændigheder kan nå at lave. Og jeg kigger helt grund-glad ud på gråvejret og naboens lasede får gennem togvognens fedtede ruder og priser min uendelige lykke.

Måske er det vanviddet, der endelig er sat ind. I så fald er det velkomment, også selvom jeg skulle blive normal/gnaven igen om et øjeblik. Pauser er OK.

Måske er det d-vitaminerne, jeg er begyndt at tage ekstratidligt i år, der har en effekt. Måske har jeg simpelthen bare være gennembitter så længe, at bitterheden er sluppet op. Jeg er løbet tør for bitterheds-enzymer, bitterheds-neuronerne er brændt over. Måske bliver jeg aldrig bitter igen.

7 kommentarer:

 1. Har du overvejet at indkøbe en speciel bækkenpude? Ved godt det er irriterende at blive nødt til at rende rundt med den, men det hjælper virkelig på smerterne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad hulen er en bækkenpude?! (Og skal vi ikke finde på et mere sexet navn... ninjapude. Hofteven. Et eller andet)

   Slet
 2. En bækkenpude er en pude der sørger for at aflaste det område man har ondt i. Det kommer an på hvor man har ondt, hvilken man skal vælge. Jeg ville undersøge hvor den nærmeste senior shop eller hjælpemiddel shop var og prøve mig frem. Det er desværre der de har ekspertisen og varerne, selv om man føler sig fanget i en dårlig film når man går der ind. Man det hjælper så meget!! Nu kan jeg sidde ned uden smerter nærmest lige så længe jeg har brug for, før kunne jeg kun i en halv time. Er med på at finde et nyt navn, især når man som mig er nødt til at slæbe den med rundt hele tiden. Synes en ninja pude lyder som en god ide. Måske skal den være af skumgummi eller måske skal den kunne pumpes op. Det kommer an på præcis hvor dit sidder. Ville måske evt kontakte gigtlægen om hun havde en hun ville anbefale.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og ninjapude it is! Min gigtlæge vil jeg til gengæld nødigt spørge til råds om noget som helst igen. Hun er blandt de største klaphatte jeg har mødt på denne her side alperne.

   Slet
 3. Thank you for this post. I really like it.

  SvarSlet
 4. Man det hjælper så meget!! Nu kan jeg sidde ned uden smerter nærmest lige så længe jeg har brug for, før kunne jeg kun i en halv time.

  Contoh Surat

  SvarSlet