torsdag den 7. november 2013

Ikke alverdens katte...

... kan gøre noget ved, at det er novembernovembernovember.

Oktober var fin og sprød og gul og rød og fuld af landlig landzoneidyl.

November er kold og mørk og fuld af forhåndsdeprimeret frygt for den kommende vinter. Og af tæv til vækkeure, der ringer alt alt for tidligt, mens vores del af planeten stadig er så langt fra solen, at det bure være forbudt at stå op.

Jeg havde tænkt mig at lægge en form for vinter-survival-PLAN (uden lyserøde blomster, med... dagslys, den slags). Men det er for koldt, og jeg er for træt.

Prust. Støn. Fordømte nordlige breddegrader.

(Ved siden af mig i sofaen sidder Sønne i øvrigt og ser Bumle. Han siger, han har for ondt i maven til at gå i børnehave. Jeg tænker, at han måske har arvet mine uheldige gener for vinterdepression.)

7 kommentarer:

 1. Know the feeling!!!! Stod op kl. 09.30 igår, og trængte til en lur kl. 14.... Lad os tage på eksotic eventyr i Århus en dag - måske spanien?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jah! Men du må planlægge. Min hjerne er helt blød og ude af stand til den slags.

   Slet
 2. Måske det her var noget, I kunne implementere i God, Bedre, Beder? http://www.bt.dk/udland/se-billederne-norsk-by-uden-sol-lyst-op-af-spejle :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har sådan en lysterapi-lampe,som jeg lidt synes virker. Måske på placebo-måden. Den virker i hvert fald ikke lige så godt som det virker at spise mørk choko hver dag hele efteråret-for mig. Det kan man selvfølgelig bare godt gå hen og blive lidt tyk af,men ellers kan jeg anbefale choko-kuren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, det virker. Også uden placeboeffekt. Den står på min ønskeliste.

   Slet
 4. Det er jo nærmest et digt

  SvarSlet