onsdag den 26. juni 2013

Liv og lykke. Nu til hest.

Se, hvem der er fyldt to år:


Det er verdens bedste Livse. BØTTESDAG MIG, siger hun selv, råber nærmest, begejstret.
Og en-to-tre hold bedsteforældre og adskillige onkler og tanter af blod og ånd samt en enkelt lillebitte kusine lader det regne med pakker, også på storebroren.
Og jeg har overgået mig selv og rent faktisk lavet noget kage. Helt upåvirket er jeg måske ikke af Beders housewife-bagekonkurrencer, trods alt.
Og bofællesskabet synger, mens det lykkelige fødselsdagsbarn hopper begejstret op og ned i sofaen og råber igen: BØTTESDAG MIG!
Dagene omkring hendes fødsel står måske nok en anelse tågede i min erindring. Jeg husker ikke så mange ting om hendes babyness og blødhed som med Sønne, den første og enbårne søn. Jo, hun var rød og spættet og knoppet, og jeg tænkte: Skal hun mon se sådan her ud altid? (Det skulle hun ikke.) Men jeg kan se og mærke hende lige nu, og jeg er taknemmelig for at have Liv i mit liv, hver eneste dag. Uden pis.
Også når det ikke er bøttesdag.

7 kommentarer:

 1. Tillykke med/til bøttesdagsbarnet :-) Hvor er hun kær med sin hest - og solbriller i håret.

  PS: De der kage-bage-konkurrencer var der skam også i Donnaens børnehave her i det midtjyske. Er du vims nogle fantastiske kager, der blev kreeret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!

   Solbrillerne er bøttesdag-hello-kitty-briller, som hun har fået af sin storebror, der nok mener at kende pigernes behov.

   Og jeps, kagerne i Beder var også helt over the top. Jeg har helt ærligt aldrig set noget lignende.

   Slet
 2. Tillykke med den skønne, livsglade dame!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja: Hun er så skøn så skøn så skøn.

   Slet
 3. Stort tillykke til den store Livse. Vildt at det er to år siden du først "præsenterede" hende på din blog. Aner man en stolt storebror ved siden af og en mor, der er lidt rørt af begivenheden? Og skal vi i øvrigt snart få drukket den øl/vin/10 shots som vi engang fablede om mens vinteren rasede i forstadsland?

  SvarSlet
  Svar
  1. JATAK til shots! Jatakjatak. Kan allerede nu mærke, at jeg bliver nødt til at samle på gode sommeroplevelser (uanset vejr) for at overleve næste dødsvinter i provinsen.

   Og ja, det er en stolt storebror... og en træt far på billedet. Den (evigt)rørte mor er kamerafører.

   Slet