mandag den 15. april 2013

Sur-glad. Vinter-sommer. Kaffe-kaffe.

Når det er vinter, og markerne er frosne og grimme, og den nærmeste cafe er 17.000 kuldekilometer væk, og alt er mørkt mørkt mørkt - ja, så kan det godt være svært at huske, hvad det lige var, der var så God Bedre ved Beder.

Men når det så er, som det er i dag: Med frokost i havens læ-krog og fuglekvidder og humlebisummen og krokus all over og udsigt til lykkelige forårsheste. Og kruspersille og verdens mindste heltekvad. Og en mormor på besøg. Så er det kraftedme fedt at bo herude blandt pløjemarkerne.

Nu skal vi så bare ENTEN finde ud af, hvordan vi afskaffer vinteren ELLER skaffe penge nok til at emigrere nogle måneder i starten af 2014... for lissom at overleve næste vinter, iggå. Men det skal nok gå. Vi kan lægge en plan over kaffen, i krogen, under fuglehuset. Bum.

3 kommentarer:

 1. Jeg lider af den årlige forårs-lejligheds-klaustrofobi, så din reklame for Beder i forårssol får det til at krible i husdrømmetankerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så læs nogle af mine indlæg fra i vinter! Så drømmer du aldrig om hus igen...

   Slet
 2. Nej vinterindlæggene er nok lidt mood-killers i forhold til forstadslivet...men jeg har brug for at få bekræftet, at der er gode liv at hente ude omkring:-)

  SvarSlet