onsdag den 19. december 2012

Sygdom og gru. En fast juletradition.

Jeg boycotter ikke bloggen. Der er bare noget influenza, der boycotter mig og hele min lille familie.

Ti dage har jeg været syg. Det er uhyggeligt lang tid. Godt man ikke er selvstændig... eller, hov...

Åhja. Og nu er dukken også blevet syg.

14 kommentarer:

 1. Der er også sat kryds på vores yderdør. Jydepesten er nemlig også okkuperet min krop. Og lige når det gælder sygdom er jeg en rigtig mand - jeg piver og bliver rigtig ussel. Godt jeg ikke har en egen blog. Derfor låner jeg din til at komme ud med lidt piveri : ) Og jeg har ikke engang unger,der skal passes(Får måske lidt dårlig samvittighed, men som sagt, jeg er en mand).

  Hold da op hvor meget boblevand vi skal drikke i januar Mette. Hvis vi overlever pesten selvfølgelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Piv løs! Pesten stinker, børn eller ej. Og ja, vi skal fejre både vor fælles (forhåbentlige) overlevelse OG dit speciale ved førstkomne lejlighed.

   Slet
 2. Mårslet er også lagt ned - i hvert fald de yngste to... Vi føler med jer - og især den selvstændige...

  SvarSlet
  Svar
  1. Fuck og tangs. Sammenlagt har Manden og jeg haft 20 sygedage fra vores bette virksomhed i december. Som vi skal indhente... hvornår?

   Slet
 3. God bedring! Det er jo ikke til at holde ud her op til jul. Her er 2/3 af familien kommet på højkant igen, mens den sidste 1/3 - dvs jeg - har nyst 1017 gange her til morgen og pudset næse næsten lige så mange gange. Men det bliver kun til snot og IKKE influenza. Blev der sagt.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1017 ganges næsepudsning giver heldigvis sådan en flot rød julenæse. Og nej. Du FÅR ikke influenza. Blev der sagt.

   Slet
 4. yo - i rækkehuset (hvor jydepesten aldrig rammer), sidder en lille smuk nabo og savner sin ven Store-Oskar umanerligt meget! Så når i er raske vil vi ses - blev der altså sagt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kommer og snotter på jer fluks i morgen...

   Slet
 5. Hvor er det en sød læge på billedet - også selv om hun selv er syg.

  SvarSlet
 6. Også her er der pest. Min har indtil videre varet siden søndag aften og har her til morgen transmogriffet sig til mellemørebetændelse. Det er nogle små sataner af juleengle, der flyver rundt deroppe, skal jeg love for. De tre andre familiemedlemmer er efterhånden NÆSTEN raske. Shit, altså! Og jøsses. God bedring i Mårslet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Havde tænkt, I nok også var ramt... Du er som regel min sygdomssøster i pestbefængte tider (det vil sige hele vinteren). God bedring!

   Slet
 7. Hov, skrev jeg Mårslet? Jeg mente sgu da for helvede Beder, mand! Nå, men jeg er ikke rask, o.k.? Ja, jeg kiggede også netop herind for at finde en lidelsesfælle. Det hjælper faktisk lidt. Så småligt et menneske er jeg ... God bedring i BEDER!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi vil skam også gerne have god bedring i Mårslet. De yngste tre er nu i noget, man med det god vilje kan kalde bedring. Til gengæld holder vi os nu oven vande med panodil og Hexokain, som vi forsøger at skylle ned med vin - bare for at det kan være lidt juleagtigt. Heldigvis er bedsteforældrene rykket ind, så selvom træet ser noget bart ud og jeg overhovedet ikke har lyst til at sætte tænderne i nogle af alle de lækkerier, der er i skabene, så bliver det sgu nok også jul i år. Måske ikke sådan en, som dem der flittigt lægges billeder af på Instagram, men trods alt jul. Håber at det samme sker på den anden side af skinnerne.

   Slet