søndag den 29. januar 2017

Helvedesår og helingsår

Jeg havde ret, desværre: Vi skulle dybere ned og længere ud, og vi er stadig i fart. Jeg forsøger at trække vejret dybt og minde mig selv om, at det ikke er fordi, at 2017 er et helvedesår. 2017 er helingsåret oven på helvedesåret 2016. Det frie fald er en del af processen.

Fuck. Fuck fuck fuck.

Men udsigten er stadig smuk:


14 kommentarer:

 1. Åh nej. Hvad er der sket?

  SvarSlet
 2. Ikke noget... det er bare hårdt det der posttraumatiske stress. Virkeligt hårdt.

  SvarSlet
 3. Ih, altså, det lyder hårdt.

  Jeg håber, du og I får noget hjælp? Både af praktisk og terapeutisk karakter.

  Det er hårdt og lækkert med tre relativt små børn - også når man har gennemgået helt normale fødsler og ikke har økonomiske problemer. Og derfor føler jeg også meget med dig. I er godt nok spændt hårdt for. Jeg håber meget, at det hele snart vender til det bedre. Dine gode råd i forrige indlæg lyder i alt fald fornuftige.

  Mange varme tanker fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi får begge slags hjælp. Mest den sidste, altså hjælp fra en terapeut, som siger, at det vi allermest har brug for er ro og hjælp til at hele... Oh well. Det skriver jeg et indlæg om på et tidspunkt. Tak for alle gode tanker.

   Slet
 4. Åh, sender good vibes eller noget for ved ikke, hvad jeg ellers kan. Tror I bor lidt for langt væk til jeg kan gøre noget for at hjælpe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen gode vibes er OGSÅ en hjælp. Det er det faktisk.

   Slet
 5. Engang når du har lyst og overskud, vil jeg gerne komme og besøge dig, hvis du vil have det. I mellemtiden tænker jeg meget (dagligt) på dig og din familie og jeg håber sådan at der snart er lys forude.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahmen Sure, jeg vil så vældigt gerne have besøg af dig! Når jeg lige har sovet et par måneder... jeg siger til!

   Slet
 6. Jeg sender bare alt godt tilbage til dig i dit stormvejr... der er lissom ikke så meget andet at sige, vel. Posttraumatisk stress/kræft/alm.stress/penge(mangel)/under-skud/sorg/død... It sucks.

  SvarSlet
 7. Hold fast i udsigten. Det skal nok blive smukt igen. Det hele!

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal det? Lover du det? Nogle gange er jeg seriøst i tvivl.

   Slet
 8. Jeg håber, du formår at minde dig selv om, at det kun er en fase - ellers har jeg hermed gjort det :) hold ud! Hold ud!
  Masser af kærlige tanker og god karma fra en, der også har prøvet at være i et sort hul 💕

  SvarSlet