onsdag den 8. februar 2017

Taknemmelighedsliste fra et frit fald

Jeg kan jo ikke blive ved med at skrive, at det går værre end sidst. Det er for trist. Selvom det er sandt: Den er gal med Sønne (for nu at sige det mildt), som enten har suget noget af min uendelige angst eller blot er knækket af folkeskolen, who knows, så hele familien, hele verden, ryster og dirrer i sin grundvold, og det er hæsligt, hæsligt, hæsligt, både for dem med posttraumatisk stress og dem uden.
Men for fanden da, det var jo netop dét, vi ikke skulle beskæftige os med i dag. I dag skal vi tænke på de ting, der er gode. For de findes også. De ting der hjælper. Det er sådan nogle ting her:

 • Venner der skriver og spørger, hvad de kan gøre.
 • Venner der sender kurve med kaffe og slik og emails med billeder fra gamle, muntrere dage.
 • Venner der kommer forbi hele den lange vej fra København og lægger sig på bunken af vasketøj uden at bemærke den og snakker om stort og småt i 24 timer.
 • Bofæller der aer én på kinden og laver te og lytter efter babyalarmer og siger, at man har verdens dejligste baby.
 • Verdens dejligste baby.
 • Jeres kommentarer, som jeg ikke får svaret på, men som jeg læser. Ofte flere gange.
 • Snevejr. At lege i det i en magisk time og et øjeblik glemme, hvor hamrende kriseramte og dysfunktionelle vi er.
 • Kropsterapi. Det nytter ikke noget, når de kloge snakker til mit hoved. Ikke ret meget i hvert fald. Men det nytter, når de på-en-anden-måde-kloge snakker til min krop.
 • Rødvin.

17 kommentarer:

 1. Jeg kan se, at jeg er kommet bagud med læsningen herinde, for jeg er lidt clueless lige nu. Men her er sådan en kommentar, der måske kan varme lidt: ❤

  SvarSlet
 2. Tusinde tanker til Sønne, den situation kender jeg alt til! Vi er jævnligt lige i den situation du skriver om der, og selv uden posttraumatisk stress, så er det SÅ svært!
  Men til din positive liste: Vidunderligt med venner - og rødvin; MASSER af den! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør du det? Det er en større trøst, end du aner, selvom det selvfølgelig er træls for jer! Og jeps, jeg drikker rødvin i så store mængder, som det nu er ammemæssigt forsvarligt...

   Slet
 3. Åh, håber Sønne får det bedre med skolen eller I finder et alternativ. Hvor er det dejligt med jeres dejlige venner og rødvin. Imponeret over du kan skrive en positiv liste - Sejt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Vi arbejder på begge dele - altså at han skal få det bedre (i skolen og herhjemme) OG kigger på alternativer (ikke til hjemmet, dog, kun til skolen).

   Slet
 4. Vi kæmper også med ældstesønnens skolelyst/ulyst :( kæmpe kram og tanker til jer <3

  Sidsel

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er satme så hårdt. Jeg håber, det går bedre hos jer, end det gør hos os.

   Slet
 5. positiv lister er svært når man er et sort sted, flot at du kan.
  Skønt at du har venner der gør alt det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Og ja. Det er dælme nogle kvali-venner.

   Slet
 6. Jeg holder rigtig meget af at læse din blog. Begge lister du har lavet i den seneste tid, har giver så meget mening for mig at du næppe tror det.
  "Det skal nok gå alt sammen", har jeg så meget lyst til at sige til dig, hvis jeg altså kendte dig, i virkeligheden, efterfulgt af et kort, fast og støttende kram.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg blev helt rørt af at læse din kommentar.

   Slet
  2. Jeg bliver også rørt, af det du skriver, så tak i lige måde.

   Slet
 7. Jeg kender dig ikke, men har de sidste par dage fået læst tilbage til, da jeg sidst var læser her, og du skriver så fantastisk - rørende og fængende og river mig med. Så jeg får lyst til at spørge, om der er noget, jeg som læser kan gøre?

  Sender masser af varme tanker
  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Mange, mange tak.
   Jeg ved ikke, om der er noget, man kan gøre på den anden side af skærmen... jeg har svært nok ved at svare mine bofæller på, hvad de kan hjælpe med (selvom der jo er 1000 ting). Men jeg er glad for, du spørger!

   Slet
 8. Jeg kan se, at jeg er kommet bagud med læsningen herinde, for jeg er lidt clueless lige nu. Men her er sådan en kommentar, der måske kan varme lidt: ❤

  pakistani lawn suits wholesale ,
  bin saeed lawn suits wholesale ,

  SvarSlet
 9. find out dolabuy.ru important site https://www.dolabuy.ru/ click to find out more Loewe Dolabuy

  SvarSlet