onsdag den 22. februar 2017

Dagens feel-bad-spørgsmål


 1. Hvornår bliver det godt igen? Altså sådan rigtigt godt, ikke bare i-glimt-ok-godt? Hvornår bliver landskabet bare tilnærmelsesvis smukt igen?
 2. Hvornår bliver Sønne sig selv igen?
 3. Hvor meget ikke-reparerbar skade mon sker på os alle sammen, inden dét sker? Mit hjerte går i stykker - igen og igen - når jeg kigger på vores familie lige nu. Særligt på Livse, der er alt for tapper og tager for meget ansvar (selvom vi selvfølgelig siger alle de rigtige ting til hende hele tiden, iggå). 
 4. Hvornår kan ens hjerte ikke gå mere i stykker? Og hvad sker der så?
 5. Skal man stole på sin gut feeling, når det kommer til Sønne, og kalde det sanseintegrationsproblemer?
 6. Og hvis man skal, hvordan får man så samlet penge sammen til de børne-ergoterapeuter, der hævder at kunne gøre noget ved den slags? (Vi har brugt formuen på terapi til de familiemedlemmer, der har brug for det. Kassen er tom. Mere end tom. Seriously, hvis der er nogle af jer, der er real life buddies med damerne bag www.pilotskolen.com, kan I så ikke overtale dem til at give os et sponsorat?!)
 7. Hvor finder man en bonusbedste, der - helt gratis - kan hente børn og klappe os alle sammen på håret på (mindst) ugentlig basis? 
 8. Hvornår kommer der en voksen forbi og lover, at det hele nok skal gå? At alt det her bare er en del af processen, og 2017 virkeligt er helingsåret og ikke bare året, hvor alt falder (mere) fra hinanden?

12 kommentarer:

 1. Jeg kan sgu' ikke sige noget klogt lige nu, men jeg sender dig og jer alle de varmeste tanker. Og flere til! ❤️
  Jeg tror på, at det nok skal gå!

  SvarSlet
  Svar
  1. I øvrigt - det er ikke min mening at stalke-spamme dit kommentarfelt; jeg var også hurtig på tasterne i morges - jeg havde bare lige behov for at sende nogle gode vibes i din retning... Og det var så ALT fra mig, nu ta'r jeg en slapper. Over and out.

   Slet
 2. HVis det ER sanseintegration (det var mig der skrev om det tidligere) så er der meget I kan gøre selv, uden det bliver alt for dyrt - men det kræver selvfølgelig ressourcer som nok er svære at finde pt.. Men nummer 1 er, at få en ergoterapeut til møde med skolen og sfo, så de får information om hvordan de skal forholde sig. Det hjalp meget meget meget for min søn, efter vi fik rettet op på ganske enkle ting så som placering i klassen, særlige forhold i idræt, særlige aftaler omk gruppearbejde osv. Jeg gir gerne tips. Jeg ved udemærket hvor opslidende det er, selv uden fødselstraume, at have et barn det ikke trives, og hvor hårdt arbejde det er at træne sanseintegration. Men jeg kan vinke med et lyserødt flag forude.... Mikkels problemer begyndte lige så stille at forsvinde i 12 års alderen, og i dag er han 16 og jeg vil betegne ham som en robust og glad ung mand. Mit hjerte er stadig lidt i stykker, over hvor hårdt det skulle være for ham at være lille barn, men han kan ikke selv huske så meget af det (siger han) og i dag hviler ham i sig selv. Læs bogen "klodsmajorer og englebørn", eller sig til hvis du vil have min mail adresse. btw - vi fik vores private sundhedsforsikring til at betale for mange af Mikkels behandlinger - så hvis I har sådan en er det værd at undersøge. mvh Fie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil megagerne maile med dig! Vil du ikke skrive til den (meget bederagtige) mail amagernet snabela hotmail.com? Tak!

   Slet
 3. Og så skal i øvrigt ALTID stole på sin gut feeling!

  SvarSlet
 4. Enig med Sofie - stol ALTID på din gut-feeling. Jeg har ikke gode rod som sådan men tænker I skal have skolen indover med ergoterapeut. Der skal være hjælp at hente et sted... En reservebedste kan der søges efter på nettet. Der er nogle derude.... Smid et opslag på fb i en lokagruppe-ting. Der er altid nogen der kender nogen. Tanker herfra.

  SvarSlet
 5. Sender gode ønsker og energi
  reserve bedste burde kunne fås gratis via foreningen
  mavefornemmelse er ofte rigtig

  SvarSlet
 6. Jeg håber du stoler på din gut-feeling, her er det altid den rigtige!! Og så sender jeg rigtig meget kærlighed, gode tanker og energi til dig! Kh.S.

  SvarSlet
 7. Reservebedste: home-start.dk. Kh Mai

  SvarSlet