torsdag den 27. oktober 2016

Det er ikke en god dag

Nåmen jeg har lige fundet ud af
at på grund af vilde dagpenge-barsels-regler
som selv ikke revisoren havde forstået
får jeg 4000 mindre om måneden
det næste halve år
end forventet
Det dårlige (udover det dårlige i sig selv)
er jeg i forvejen var maxet næsten helt ud på økonomisk stress
Det gode
har jeg tænkt mig at kigge efter
når jeg er færdig med at sparke til ting, hårdt
(og har solgt bilen og min ene nyre)

UPDATE: Det var så endnu flere penge, end vi først troede. Til gengæld har jeg trukket vejret dybt og indset, at jeg ikke bliver nødt til at sælge en nyre. Ikke endnu i hvert fald.

14 kommentarer:

 1. Det er godt nok en del. ØV!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noget seriøst fuck, og jeg ved sgu ikke, hvad vi skal gøre... jeg arbejder allerede for meget (den tynde is taget i betragtning), og jeg kan sgutte holde ud at tænke på, at vi INGEN penge har, og at vi bliver nødt til at arbejde endnu mere. Fuckefuck.

   Slet
 2. OMG! Det er satme surt. Kh. Birgitte

  SvarSlet
 3. Hej! Jeg forsøgte at finde dine kontaktoplysninger på bloggen, men uden held. Vi i Rabble.dk er interesseret i samarbejde med din blog :) Vi har et ambassadør program for bloggere! Venligst send en mail til os på Rabble (caroline@rabble.com), hvis du synes, det lyder interessant!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ohyes, jeg strør vist ikke om mig med emailadresser. Men du fangede mig på en god dag: gi' mig 4000 om måneden, og jeg er klar til alt. ALT sir jeg dig. Nej, ok. Adrenalin til side. Jeg tjekker dit website og skriver til dig.

   Slet
 4. Fuck-a-doodle-do!.. Auch! Jeg får lyst til at låne dig min ene nyre, som supplement til din egen....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg siger til, hvis vi kommer til organsalgsstadiet!

   Slet
 5. Jamen altså, godt du kan beholde din nyrer lidt endnu. håber ikke du fik en blå tå mens du sparkede til ting. Det fik jeg nemlig sidst jeg blev sur over bilen var i stykker igen igen. Den er heldigvis solgt nu:o) Go' weekend:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - ja, altså, det er ikke sjovt, men jeg kom til at grine alligevel. Jeg har ingen blå tæer... skrammerne er pt. mest indvendige :-)

   Slet
 6. Æv! Kender I ikke nogen, I kan nasse lidt på/låne lidt af?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke umiddelbart... men hvis lortet eksploderer, sårn for real, og fogeden kommer (det gør han ikke!), har vi familier af blod og ånd, der nok skal samle os op.

   Slet