mandag den 22. september 2014

Vi er vores egne værste fjender. Eller pædagogen lyver.

Vi har været til samtale i børnehaven.

Og fået at vide, hvor utrolig kvik og sød og charmerende og easy-to-love og kompetent og robust og tydelig Bette er.

Eneste minus?

Jow, at hendes forældre er så ængstelige, når de afleverer, at det smitter af på hende.

Og således gør vi - som altid - livet unødigt besværligt for vores børn på den bekymrede metamåde. Siger jeg nervøst og ængsteligt.

5 kommentarer:

 1. Nårh altså, hun er da også så fin og kær :-) Tro nu på, at pædagogen har ret, så du/I får det bedre med at aflevere. Er der ikke en eller anden, I kan hyre som spion til at observere, om Bette er glad og tilfreds i børnehaven?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, tak. Jeg behøver ikke en spion - hun fortæller selv, og jeg har jo Sønne, der er god til at oplyse, når hun har været ked af det i løbet af dagen. Jeg tror også helt grundlæggende, at hun har det fint, og hun er vitterligt så robust, at hun ville kunne håndtere selv de mest fæle børnehaveomstændigheder. Jeg synes bare - alligevel - hun kunne have det bedre, end hun har det. Men jeg trækker vejret dybt og ser tiden an - og siger til pædagogerne, når jeg synes, at noget skal laves om. Det sidste er helt nyt (og farligt) for mig.

   Slet
 2. Hvor dejligt - så er det jo kun jeres problem, det med at gå i børnehave, og ikke hendes. Og det er da fedt! Og til at løse. de er seje, de små!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa... Men jeg er ikke overbevist. Jeg kender mit barn (selvom jeg måske ser hende gennem et rimeligt ængsteligt filter), og jeg ved, hvor meget hun har brug for fx en gruppe af faste homies. Det har hun ikke endnu, og de er ikke gode til at hjælpe hende med at få det. Hvilket jeg sagde på mit smukkeste girafsprog.

   Slet
 3. Dejlig besked at få, så længe, det er det værste der er at sige må det da være herligt. Og så fint et billede <3

  - Anne

  SvarSlet