lørdag den 13. september 2014

I øvrigt føler jeg mig allermest integreret i forstæderne, når:

 • jeg kører i bil bag én, der overholder fartgrænsen, og jeg sprutter og bander højlydt til mig selv over, hvor langsomt det går
 • jeg problemfrit smalltalker om Nettos åbningstider med tilfældige mennesker i børnehaven
 • jeg tilbyder de nye, bil-løse bofæller at låne bilen, hvis de skal bevæge sig mere end to kilometer. Fordi jeg har glemt, at det kan man faktisk også uden bil.

8 kommentarer:

 1. Hov. Jeg troede lige, det var mig, der havde skrevet det der... Sagde eksilkøbenhavneren fra sin forstadshule.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi integreres. Det gør vi sandelig. Selvom jeg nu godt kunne tænke mig, at det gik lidt hurtigere.

   Slet
 2. Jeg var i Beder for første gang sidste weekend. Havde forventet at det lå meget længere ude på landet / udenfor Aarhus, så jeg sendte dig en tanke, da jeg landede i den hyggelige forstad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt, jeg har det omvendt... jeg forventer som regel, at Beder ligger TÆTTERE på byen, når jeg kommer kørende herud :-)

   Slet
 3. OK - top den her: Jeg har holdt et TUPPERWARE party! Er man så integreret i forstæderne eller hva'!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg når aldrig dine højder i forstadspoint. Aldrig!

   Slet
  2. Det er der ikke mange der går. Som (afhoppet) antropolog er man nødt til at go native - og nogle gange bliver man smittet af omgivelserne at man ikke kan skelne mellem det ene og det andet. Tænker at jeg faktisk ville være fremragende til at sælge plastik, hvis alt andet glippede for mig. Man får lov til at snakke en helt masse OG der er altid kage. Som jeg hørte en gæv og noget drævende nordjyde-sige i nyhederne engang, hvor de transmitterede fra en Tupperware-kongres (jow jow, den slags har de skam også): Man kan altid lykkes med Tupperware. Så det er min backup plan, hvis alt andet går skævt.

   Slet
  3. Go native. Fantastisk. Det er jo det, der er ved at ske (jeg tog fx hurtigt mig selv i at gå i brugsen med strømper i sandalerne. Det var ikke sket inde i Århus, siger jeg dig) - og det gør det en anelse sværere at skrive den der "forstæderne set udefra og med sofistikerede øjne"-bog, der bobler i mit baghoved.

   Slet