tirsdag den 21. maj 2013

These shoes were made for biking

Efter verdens længste, mørkeste, ondeste vinter er det igen blevet nogenlunde sikkert at cykle fra God Bedre Beder til Endnu Bedre Århus.

Så det gør jeg. Prustende og stønnende på en cykel med så tilpas ekset baghjul, at jeg ikke føler mig helt åndssvag, når jeg atter og atter overhales af spandexklædte lyn.

OK, jeg føler mig ret åndssvag. Især fordi ret mange af de spandexklædte er mindst dobbelt så gamle som mig. Så jeg forsøger at lune mig ved de mange punkter, hvor jeg helt sikkert vinder konkurrencen mod de andre forstads-bjergryttere, nemlig:
 • Tungeste cykel og dermed størst styrketræningspotentiale
 • Modigste cyklist (thi jeg er den eneste, der kører uden cykelhjelm. Og jæsjæs, I know. Men det gør jeg altså. Mit morhår er kun pænt, når der er nogle hårnåle i, og så må man ikke køre med hjelm, siger de kloge)
 • Mest funky cykelsko. Det kan godt være, alle de andre har sårn nogle aerodynamiske nogle med klips og halløj. Men mine er røde.

3 kommentarer:

 1. Fy! Dit morhoved er kun pænt, så længe det er helt!! Og du er jo rollemodel for dine unger og bla bla bla ... Ja, jeg kører med hjelm. Har lige fået en ny med solsikker på. Nemlig ;-)

  PS: Gemalen har også røde cykelsko ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Point til din gemal!

   Og: Jeg klipper selv mit hår. Det forklarer alt-agtigt.

   Men når jeg cykler med børn, har jeg naturligvis en hjelm på... Også selvom den sidder megadårligt oven på hårnålene.

   Slet
 2. For helvede tøs - cykelhjelm. Findes der ikke en smart frisure der passer til cykelhjelm? Sponsorat til frisør gives!

  SvarSlet