tirsdag den 17. august 2010

Dagen før dagen

Nu er de søde mennesker flyttet ud. Af et hus der oven i købet er gjort meget pænt rent. Og som i det hele taget er pænt. Og ligger i et pænt kvarter.

Vi er også pæne. Pæne og lidt fordumsfulde. Hvorfor har vi fx mere noia over at bo i hus med plads, hæk, carport og Eget Skur end i Verdens Mindste Lejlighed? Vi bliver da ikke lige pludselig nogle andre mennesker, bare fordi vi flytter tre kilometer op ad bjerget. Gør vi vel?

Måske gør vi.
Fordi Manden forbinder hæk und so weiter med 50+ og tillægger sig en lille smule flere ticks, for hver gang han skal forklare nogen om hus-med-carport-konceptet.
Fordi jeg forventer pludselig at blive rugbrødsbagende, tomatplanteplantende, syltetøjssyltende, forklædeiklædt supermom på godt, ondt og kedeligt.
Fordi bakken uværgeligt vil gøre noget godt for vores baller (pt. er der kun cykler at parkere i carporten, trods alt), og vores nye 27.000 kvadratmeter plus have helt sikkert vil gøre Sønne (og dermed på sigt os) toplykkelig(e).

We'll see. I første omgang stirrer vi på flyttekasser - især den hvor der står "køkken + sprut + diverse" - små-udpakker og tager en ekstra nat hos farmor&farfar, før vi kaster os ud i det i morgen.

Her er den i øvrigt, carporten. Inklusive haveaffald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar