lørdag den 5. april 2014

Skoldkoppesmiley

Hvis man klynker lovlig meget over ting, man måske kunne have taget på en mere ninja-agtig måde og i mere strakt arm...

(jeg kender de ninjaer der med de strakte arme. Dem der ikke ser venner og spiser slik, men bruger vanvidshverdagens små tidslommer på at indhente forsømt arbejde og tale engleblidt til deres børn)

... ja, så skynder universet - den satan - sig at grine grumt og trumfe bil-løs-græsenke-hed med skoldkopper og feber. Bare lige for at sikre sig totalstress, total søvnmangel og ordentlig klynkegrund.

Smil til verden, eller den sætter sine spidse tænder i den stressede krop. Prust, siger jeg bare. Med mit allerstørste coping-smil.

11 kommentarer:

 1. Det er da helt og aldeles urimelige odds, du kæmper mod lige nu. Sympati herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Medlidenhed (og kaffe og sukker) hjælper noget.

   Slet
 2. Får nu lyst til at bryde ud i sang: Du er ikke alene, der er en der følgeeer daaaaj! Tralalulalaj. Vi er også ramt at skoldkoppeepidemi - kun én barn pt. og jeg får allerede nervøse trækninger ved tanken om at der måske går 14 dage før næste barn bliver ramt- og på den måde kan vi se frem til næsten en måneds betændte knopper og kløende børn... Gaaaah.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synger med, så det kan høres helt i Mårslet... Og ja, jeg regner også med, at Sønne får kopperne, så snart Livse har smidt dem. Yay.

   Slet
 3. Der ynkes behørigt herfra! Her holder vi hof med halsbetændelse og hyper hvalp. Men det med hvalpen var man selv ude om...

  SvarSlet
 4. Der ynkes behørigt herfra! Her holder vi hof med halsbetændelse og hyper hvalp. Men det med hvalpen var man selv ude om...

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har naturligvis også tildraget os halsbetændelse, bare for lissom ikke at have det for nemt. Hvalpe har vi til gengæld ingen af! God bedring.

   Slet
 5. Åh, I stakler! Jeg håber, I på nuværende tidspunkt - her 4 dage senere - er ovre det værste? God bedring i hvert fald.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vi. Agtigt. Nu har vi så bare 30 tons arbejde, der ikke laver sig selv, uanset hvor højt jeg råwer af det... Tak for medlidenhed, det hjælper altid :-)

   Slet
 6. his comment is here dolabuy ysl this article www.dolabuy.su get redirected here dolabuy gucci

  SvarSlet