torsdag den 3. april 2014

Klynkevarsling. Eller: Men i det mindste kommer jeg i virkeligt god form


Manden er indlogeret i en campingvogn et sted uden for Hobro. Han laver film, og det bliver ganske givet fantastisk, men jeg er alene hjemme 90 procent af tiden, og det står på i ugevis endnu.

Bilen er også i Hobro.

Hvilket betyder, at jeg må cykle en voldsomt bakket runde mellem vuggestue-børnehave-busstoppested på små ti kilometer to gange om dagen. Med cykelanhænger. Når jeg endelig kommer ind til kontoret (med bus, forstås) er jeg så smadret, at jeg bare sidder og klynker på min blog i stedet for at gå i gang med mine uoverstigeligt store arbejdsbunker.

Så læser jeg lidt netavis og slår mig selv i hovedet over, hvor store de bunker er blevet, og at jeg ingenting laver, så læser jeg lidt mere, så kommer jeg i tanker om morgenens skænderier mellem TrætteMor og Trætte-Ulykkelige-Sønne, og så slår jeg mig selv i hovedet over det også.

Og alle de uløste arbejdsopgaver og morgentrælsheder summer i hovedet som fluer, og jeg har lyst til at tage en lille bitte diskret lur på den Fatboy, der ligger i hjørnet, men inboxen siger 'pling' 'pling' 'pling' og lige om lidt skal jeg lede to møder, jeg ikke har orket at forberede mig til.

Og jæsjæs, der er nogle hjælpsomme bedsteforældre - og nogle bofæller, der sørger for, at vi får nogle grønsager at spise. Men jeg skal virkeligt, virkeligt have noget mere redbull for at komme igennem den næste tid.

1 kommentar:

  1. Av for den. Det må være slemt, hvis du drikker Redbull frivilligt. Drak selv alt for mange spande med billig whisky blandet med Redbull og cola, da jeg var dykkerbums i Thailand da ruder konge var knægt. Så bare tanken om det til at vende sig i mig.

    SvarSlet