mandag den 21. november 2016

Drømme

I dag sørger jeg. Ikke over pengene i sig selv, men over alle de drømme, der ikke kan blive til noget, når man er i dundrende minus.
Det er ikke en tonstung, altoverskyggende, perspektivløs sorg uden taknemmelighed over alle de gode ting i vores liv. Selvfølgelig ikke. Men det er en sorg.
En sorg over at sige farvel til rejsedrømme for eksempel; drømmen om at hive nogle måneder ud af en kalender og vise vores børn det Stillehav, hvor vi fandt hinanden for ti år siden. Og en mindre drøm om en snarlig anti-vinterdepressions-rejse hen til et sted med lys og varme. Eller bare en uge i sommerhus.
Drømme om at arbejde mindre for at få det bedre.
Og drømme, som jeg ikke helt havde turdet sige højt, men som det alligevel gør ondt at sige farvel til. Som Gladiators Jyske Forfatterskole der koster nu helt ubetalelige 15.000 kroner.
Det sørger jeg over i dag.

10 kommentarer:

 1. Åh nej!..... Det er jeg godt nok ked af at høre på dine vegne.... Pis, altså!

  SvarSlet
 2. Vi har været der. Jeg føler virkelig med dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. And you lived to tell the tale! Det er i sig selv en trøst.

   Slet
 3. Forstår det så godt. Åh, de drømme, De gør ondt at lægge på hylden. Courage! Kh Onde Mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal drikke dem i graven sådan for real (og helst i noget billigt...), så snart jeg lige ammer lidt mindre, iggå.

   Slet
 4. Jeg kan godt forstå, at det gør ondt og at det til tider kan virke ret håbløst. Og når man ved man ikke kan, så er det også så nemt at få øje på alle de ting man gerne vil, men som er uopnåelige... Jeg ved godt, at det er en ringe trøst her og nu; men det bliver helt sikkert bedre en dag... <3

  SvarSlet
  Svar
  1. This too shall pass. Messer jeg for mig selv.

   Slet
 5. Vi laver sgu da en caremaker så du kan komme afsted på forfatter-kursus. For tiden drømmer jeg om en uge i fængsel - ikke noget alvorligt, bare så'n 7 dage med højt serviceniveau, en stak bøger og netflix... Måske jeg skal til at gå med kniv....

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en vidunderlig tanke... både caremakeren og fængslet. Hvis du bliver snuppet i noget med en kniv, kan du evt. angive mig som medskyldig.

   Slet