mandag den 6. juli 2015

Og sådan ser han (ikke helt) ud. But who cares!?

"Jamen hvad SKETE der så med det der Sønne-skole?" spørger I spændte.

(Eller måske gør I ikke, men her kommer svaret uanset).

Vi besluttede at satse på folkeren. Først og fremmest fordi vi ikke kunne komme til at møde privatskole-forældrene før skolestart - og vi ved, garvede bofællesskabsrotter som vi er, at det er ualmindeligt vigtigt at vide, hvilket fællesskab man kaster sig ind i.

Og det viste sig at være godt, altså vores sats, for privatskolen starter slet ikke nogen klasse til sommer alligevel (men hvis I har nogle Beder-Malling-børn, der skal i skole i 2016, tør jeg godt anbefale den. Læs mere her.)

Siden sidst har vi så været til en art første skoledag (halvt angstfyldt, halvt wauw-ok-det-er-spændende-nok), jeg har ret random komplimenteret den undrende skolelærer for hans klaverspil (fordi jeg havde dårlig samvittighed over at have bag-skrevet ham, uden han vidste det), vi har skiftevis været in denial ("jeg vil ikke snakke om det, mor!") og været utålmodige til at komme tilbage og opleve mere... og så videre.

Og det vigtigste af det hele: Vi er gået igang med de fordømte tegnelektier fra helvede. Og se nu bare her; det er ingen kunstner-priser coming up, men han har tegnet! Uden at lægge sig under opvaskemaskinelågen og græde ulykkeligt. Det er så stor en præstation, at jeg er ved at revne en lille smule af lettelse og stolthed:


2 kommentarer:

  1. Vil bare lige sige tillykke med det hele :) Ønsker jer rigtig god skolestart - og glæder mig over at vi først skal til det næste år. Vi har heldigvis en rigtig fin folkeskole lige oppe af vejen, og drengen er faktisk ret god til at tegne ;) Til gengæld interesserer han sig hverken for at cykle eller spille fodbold, men sådan er det nu engang....

    SvarSlet
  2. Tillykke med beslutningen! Og med tegningen, for hulen! Det hele skal nok blive godt, og en klaverspillende skolelærer er bestemt ikke sådan at kimse af. Dejlig sommer til jer.

    SvarSlet